Ελασσόνα

Βραβεύθηκε το κατάστημα της Eurobank στην Ελασσόνα – Τι λέει ο Διευθυντής της (φωτο)

Εθνικά βραβεία εξυπηρέτησης πελατείας 2021 και μεγάλη διάκριση για το κατάστημα της Ελασσόνας. Δείτε την ανάρτηση του διευθυντή της κ. Καφάση Κωνσταντίνου:
“Μέγιστη τιμή, για το κατάστημα Ελασσόνας της Eurobank, για τους συναδέλφους μου και για εμένα προσωπικά η απονομή με το ειδικό βραβείο “REAL LIFE HEROES AWARD” από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών.
Το βραβείο έρχεται ως επιστέγασμα της ευαισθησίας, του επαγγελματισμού και της κινητοποίησης που επέδειξε το κατάστημα κατά τους σεισμούς της 3ης και 4ης Μαρτίου 2021, εξυπηρετώντας το σύνολο των πληγέντων συμπολιτών μας.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους μου για τον δυναμισμό, την ενσυναίσθηση και την εγρήγορση που επέδειξαν κατά το χρονικό διάστημα που ακολούθησε των καταστροφικών σεισμών.
Ευχαριστούμε τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της επαρχίας Ελασσόνας για τη αμέριστη και συνεχή στήριξη και υποσχόμαστε πως θα εξακολουθούμε να προσφέρουμε το μέγιστο επίπεδο υπηρεσιών για όλους τους πελάτες μας.
Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον Διευθυντή Τομέα Γ’ κ. Πλας, τη Βοηθό Τομέα Γ’ κ. Νατάσα Κατσιάπη και τον Διευθυντή Περιφέρειας Γ’ 7 κ. Τσιανογιάννη, της EUROBANK, που στήριξαν έμπρακτα την υποψηφιότητα μας.
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία και κάθε ευτυχία.
Καφάσης Κωνσταντίνος
Διευθυντής καταστήματος Ελασσόνας
Δείτε φωτογραφίες:
Previous ArticleNext Article