Κόσμος

Τζέφρι Έπσταϊν: Νέες αποκαλύψεις για το «νησί των οργίων» του

«Νησί των οργίων» το χαρακτηρίζουν κάποιοι, ενώ κάποιοι άλλοι μιλάνε ακόμα πιο ξεκάθαρα για τον ιδιωτικό παράδεισο του Τζέφρι Έπσταϊν στην Καραϊβική, αποκαλώντας το «νησί του παιδόφιλου».

Νέες πληροφορίες είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας για τα όσα άνομα έκανε εκεί ο διαβόητος πια ανώμαλος, που αρεσκόταν να βλέπει πορνό με ανήλικες ακόμα και όταν έκανε τη γυμναστική του.

Καμιά τριανταριά φωτογραφίες του νησιού έπεσαν στα χέρια της «New York Post», παρέχοντας ακόμα πιο ανατριχιαστικές ματιές στον τροπικό παράδεισο του Έπσταϊν, που δεν ήταν παρά άντρο του κακού.

Όπως θυμόμαστε, ο διεστραμμένος 66χρονος κρεμάστηκε στο κελί του στα κρατητήρια του Μανχάταν πέρυσι, πριν περάσει από δίκη.

Οι περισσότερες από τις εικόνες εμφανίζουν τον πλούσιο επενδυτή στην παραλία, με συντροφιά πάντα νεαρών κοριτσιών, στην έπαυλή του σε ιδιωτικό νησί των Αμερικανικών Παρθένων Νήσων.

Μέσα στη χλιδή και την πολυτέλεια που ξεχειλίζουν σε κάθε φωτογραφία, ο Έπσταϊν κακοποιούσε σεξουαλικά δεκάδες ανήλικα κορίτσια.

«Από τη μία πλευρά του φάσματος, ήταν παραδεισένια και ειδυλλιακά. Αλλά στην άλλη πλευρά του φάσματος, η σκοτεινή πλευρά ήταν εξίσου ακραία», δήλωσε στο πρακτορείο Mega πηγή που είχε περάσει ένα διάστημα φιλοξενούμενος του κροίσου.

Στις φωτογραφίες φαίνεται επίσης η Sarah Kellen, μια από τις γυναίκες που έχουν κατηγορηθεί ως πιθανοί συνεργοί του στα σεξουαλικά του εγκλήματα, μια κοπέλα που είναι πλέον γνωστό πως ήταν η σκιά του Έπσταϊν.

Σε άλλες βλέπουμε τη βρετανή κοσμική Ghislaine Maxwell, η οποία συνελήφθη τελικά για την εμπλοκή της στη στρατολόγηση νεαρών κοριτσιών για τις ακόλαστες ορέξεις του καλού της.

Σε κάποιες εμφανίζεται τέλος και το μοντέλο από τη Σλοβακία, Nadia Marcinkova, η οποία πιστεύεται επίσης ότι προμήθευε τον διεστραμμένο παιδόφιλο με κορίτσια.

newsbeast.gr
Previous ArticleNext Article