Λάρισα

Ρένα Καραλαριώτου: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό

Eπίσκεψη και συνάντηση εργασίας στο ΠΓΝΛ

«Σε μια χρονική στιγμή όπου καταγράφεται σημαντική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Λάρισας είναι αξιόμαχο και ικανό να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε κίνδυνο, αρκεί οι πολίτες να είναι ενημερωμένοι και να συμβουλεύονται τη γνώμη των ειδικών».

Τα παραπάνω δήλωσε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαριώτου, μόλις ολοκλήρωσε την επίσκεψη της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

«Οφείλουμε όλοι μας ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που κρατούν όρθιο το Εθνικό σύστημα υγείας  και επιτελούν με υπευθυνότητα το καθήκον τους ,  υπερβάλλοντας πολλές φορές εαυτόν», δήλωσε η κα Καραλαριώτου αμέσως μετά τη συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησε με τον Διοικητή του ιδρύματος κ. Δημήτρη Κατσικονούρη και τον αν. διοικητή  κ. Αποστολινα Γεώργιο.

Οι δυο διοικητικού του ΠΓΝΛ ενημέρωσαν την κα Καραλαριώτου για τον βαθμό ετοιμότητας του νοσοκομείου στη διαχείριση των έκτακτων καταστάσεων που προέκυψαν από την επανεμφάνιση του κορωνοϊού, καθώς και για τις παρεμβάσεις ,οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί, ώστε να αντιμετωπιστεί επιτυχημένα και το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Μετά τη συνάντηση με τη διοίκηση, η Ρένα Καραλαριώτου επισκέφθηκε και την 16χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε στο τροχαίο στη γέφυρα του Αλκαζάρ, συνομίλησε μαζί της και με τους γονείς της , και της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Η επίσκεψη της ολοκληρώθηκε με επίσκεψη και ενημέρωση για θέματα του νοσοκομείου με διευθύνουσα κ. Ζησοπούλου Ντίνα.

«Ευχαριστώ τον κ. Κατσικονούρη και τον κ. Αποστολίνα για την ενημέρωση, την άψογη συνεργασία και φυσικά για το σημαντικό έργο που επιτελούν», κατέληξε στη δήλωση της η κα Καραλαριώτου.

 

Previous ArticleNext Article