Ελασσόνα

Τρόφιμα συγκεντρώνει το Εργατικό Κέντρο Ελασσόνας για τους σεισμοπαθείς

TROFIMA

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ελασσόνας:

Τον τελευταίο καιρό στη πανδημία του κορωνοϊού, που δοκιμάζει εκατοντάδες συνανθρώπους μας, προστέθηκαν και οι καταστροφικές συνέπειες του μεγάλου σεισμού, που έπληξε την περιοχή της Ελασσόνας.

Πολλοί συμπολίτες  μας βρέθηκαν στον δρόμο, καθώς επλήγησαν σοβαρότατα οι οικίες τους και οι δημόσιες υποδομές, ενώ σημαντικές είναι και οι βλάβες, που προκλήθηκαν στο δίκτυο υδροδότησης με αποτέλεσμα, να
στερούνται πόσιμου νερού.

Το Εργατικό Κέντρο Ελασσόνας, εκδηλώνοντας ενεργά τη συμπαράστασή του στους πληγέντες συμπολίτες  μας, οργανώνει συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στα γραφεία του που βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας πάνω από την  ALPHA BANK προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας, δηλαδή ζυμαρικά, ρύζι, κονσέρβες, γάλα κ.ά., καθώς και εμφιαλωμένα νερά, ώστε να αποσταλούν το συντομότερο δυνατό στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα πραγματοποιείται καθημερινά από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 έως και την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρες 9:00 π.μ. με 12:00 μ.μ. .

Τηλέφωνα επικοινωνίας με τα μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου
είναι 6976767613 , 6973051965 και 2493022745.

Previous ArticleNext Article