Ελασσόνα

Θανάσης Παιδής: Να «παγώσουν» οι πληρωμές λογαριασμών ρεύματος – τηλεφωνίας για τους κατοίκους σεισμόπληκτων περιοχών

Συνεχίζονται οι δύσκολες ώρες για τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών μετά το καταστροφικό πέρασμα του Εγκέλαδου.

Ο Θανάσης Παιδής βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους, στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις του την μεγάλη επιχείρηση για την κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει, όπως και για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στη νέα κατάσταση.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε δέκτης παραπόνων από συμπολίτες του, ότι ακόμα και σε αυτή την εξαιρετικά άσχημη κατάσταση, εταιρείες τους ζητούν να εξοφλήσουν λογαριασμούς και άλλες υποχρεώσεις.

Προφανώς θα πρέπει να ληφθεί άμεση μέριμνα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, για το «πάγωμα» των πληρωμών σε ότι αφορά λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και τηλεφωνίας για όσο διάστημα απαιτηθεί.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής: «Υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες κυλά πλέον η καθημερινότητα για τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών. Μετά την καταστροφή που άφησαν πίσω οι σεισμικές δονήσεις – έχοντας πληγεί καίρια σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ πολλοί συμπολίτες μας κοιμούνται σε σκηνές, κατοικίες συγγενών ή ακόμη και σε αυτοκίνητα – θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε στο μέτρο αυτό που μας αναλογεί.

Δεν είναι δυνατόν πολίτες που αυτήν την στιγμή βρίσκονται έξω από τα σπίτια τους, με την ζωή τους να έχει πλήρως ανατραπεί, να δέχονται κλήσεις και μηνύματα ώστε να προχωρήσουν σε εξόφληση λογαριασμών.

Γι’ αυτό προτείνουμε οι εταιρίες ηλεκτρικού ρεύματος και οι πάροχοι υπηρεσιών τηλεφωνίας να παγώσουν τις απαιτήσεις για πληρωμές λογαριασμών από τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών, σε μια έμπρακτη κίνηση στήριξης σε αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Εμείς από την πλευρά μας θα μείνουμε πάντα κοντά στους πληγέντες συμπολίτες μας, κάνοντας το ανθρωπίνως δυνατόν, με στόχο αφενός τη βελτίωση των συνθηκών ζωής τους και αφετέρου την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι περιουσίες τους» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

 

Previous ArticleNext Article