Ελλάδα

Τρίκαλα: Ο πατροκτόνος προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι με το αλυσοπρίονο

Αναστατωμένη είναι η κοινωνία των Τρικάλων από το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε την Κυριακή (18/2) όταν ένας 46χρονος κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε πως σκότωσε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο.

Σύμφωνα με όσα ομολόγησε στους αστυνομικούς, τον δολοφόνησε μέσα στην οικογενειακή βιοτεχνία που διατηρούσαν και για δύο μέρες δεν είχε πει σε κανέναν τίποτα.

Υποστήριξε πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και πως προσπάθησε να βάλει τέλος και στη δική του ζωή.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ήρθαν αντιμέτωποι με σκληρές εικόνες. Ο άτυχος άντρας ήταν νεκρός και διαμελισμένος. Ο δράστης ήταν αιμόφυρτος και έμοιαζε να τα έχει χαμένα. Ο άνδρας συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο 46χρονος έκοψε με το αλυσοπρίονο το κεφάλι του πατέρα του και προσπάθησε να του κόψει και τα χέρια. Στη συνέχεια επιχείρησε να κόψει και το δικο του κεφάλι με το αλυσοπρίονο.

Πατέρας και γιος είχαν φύγει από το σπίτι της οικογένειας το τελευταίο διάστημα, μετά τον θάνατο της μητέρας του δράστη και συζύγου του θύματος, μένοντας πλέον μονίμως στην βιοτεχνία τους με καρέκλες, στα Τρίκαλα.

Όπως φαίνεται τα σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα του 46χρονου επιδεινώθηκαν μετά τον θάνατο της μητέρας του. Ο ίδιος φέρεται να διέκοψε τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε και έγινε επικίνδυνος. Μετά από άγριο καυγά με τον πατέρα του – που σύμφωνα με τον ίδιο σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή – τον σκότωσε με αλυσοπρίονο που υπήρχε στη βιοτεχνία.

Η συγκλονιστική μαρτυρία στο iEidiseis
Άνθρωπος από το περιβάλλον του πατροκτόνου μίλησε στο iEidiseis, αποκαλύπτοντας ότι την το απόγευμα της Παρασκευής (πιθανότατα το έγκλημα είχε ήδη γίνει) είδε τον 46χρονο να ανοίγει κανονικά το μαγαζί του και να βρίσκεται εκεί. Όπως λέει, η συμπεριφορά του δεν πρόδιδε με τίποτα το αποτρόπαιο έγκλημα.

«Είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην μητέρα του η οποία ήταν άρρωστη και έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο διάστημα. Ευχαριστούσε μάλιστα τον θεό που η μητέρα του δεν ταλαιπωρήθηκε με την αρρώστια της, γιατί δεν ήθελε να την βλέπει να υποφέρει. Δεν είχε κανέναν άλλον, ούτε αδέρφια, ούτε σύζυγό. Έμενε μόνος του με τον πατέρα του. Δεν τους είχα ακούσει ποτέ να τσακώνονται και να διαπληκτίζονται – φαινόταν να είναι μία ήσυχη οικογένεια. Κάθε μέρα πηγαίνοντας για τη δουλειά συναντιόμασταν και με το χαμόγελο στα χείλη με καλημέριζε», ανέφερε ο μάρτυρας.

ieidiseis.gr

Previous ArticleNext Article