Ελασσόνα

Συνάντηση Θανάση Παιδή με την προέδρο του Μεσοχωρίου – Στο επίκεντρο τα προβλήματα των σεισμόπληκτων

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Θανάση Παιδή και της νέας Προέδρου του Μεσοχωρίου Ελένης Ματούλη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες από τον σεισμό ενώ η Προέδρος κυρία Ματούλη έθεσε στον Θανάση Παιδή και μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους του Μεσοχωρίου και η διευθέτηση τους θα βελτίωνε σημαντικά την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των κατοίκων.

Συγκεκριμένα έγινε αναφορά:

· Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για τους πληγέντες από την ΔΑΕΦΚ

· Στην κατεδάφιση των κτιρίων που έχουν χαρακτηριστεί επικίνδυνα

· Στην κατασκευή της νέας γέφυρας που θα συνδέσει το Μεσοχώρι με το Βλαχογιάννι και τα υπόλοιπα χωριά του πρώην Δήμου Ποταμιάς.

· Στη λειτουργία των παλλόμενων προειδοποιητικών φαναριών και στην καλύτερη σηματοδότηση για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας καθώς μέσα από το χωριό διέρχονται πολλά και βαρέα οχήματα τα οποία αποτελούν κίνδυνο για τους κατοίκους και ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά.

· Στη λειτουργία του αρδευτικού δικτύου στην ευρύτερη περιοχή ώστε να ικανοποιούνται στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι ανάγκες των παραγωγών.

Ο Θανάσης Παιδής δήλωσε μετά την συνάντηση

« Ήμαστε πάντα κοντά στους κατοίκους του Μεσοχωρίου αλλά και όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής , οι πόρτες του γραφείου είναι πάντα ανοιχτές για όλους τους πολίτες του Νομού Λάρισας . Στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκα σήμερα με τη νέα πρόεδρο του Μεσοχωρίου κυρία Ελένη Ματούλη όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Μεσοχωρίου . Τα ζητήματα που έθεσε η Προέδρος είναι σημαντικά και έχουν ως στόχο να βελτιώσουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας , από την πλευρά μου θα είμαι αρωγός στις προσπάθειες της» τόνισε στη δήλωση του ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και π. Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Παιδής και πρόσθεσε: « Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να είμαστε πάντα κοντά σε όλους , θα προσπαθούμε συνεχώς να συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς για να δίνουμε λύσεις και να παρεμβαίνουμε όπου απαιτείται, με άμεσα αποτελέσματα για τους πολίτες».

Ενώ η κύρια Ματούλη δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω των κύριο Θανάση Παιδή για την εξαιρετική εποικοδομητική συνάντηση , γνωρίζουμε όλοι ότι διαχρονικά είναι πάντα κοντά στους κατοίκους του Μεσοχωρίου αλλά και στους κατοίκους όλης της ευρύτερης περιοχής . Ευελπιστώ ότι μέσα από την συνεργασία θα ξεκινήσουμε μια κοινή προσπάθεια προς όφελος του συνόλου και της τοπικής κοινωνίας».

Previous ArticleNext Article