Λάρισα

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Τεμπών

Την 28η Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

    ΩΡΑ 07.00: Η μπάντα της Mουσικής Σχολής του Δήμου θα παιανίσει στους δρόμους  του Συκουρίου εθνικά εμβατήρια.

    ΩΡΑ 08.00: Θα ηχήσει τρεις φορές η σειρήνα, θα ακολουθήσουν ισάριθμες κωδωνοκρουσίες από τον Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου & Ελένης και 28 πυροβολισμοί από τους Προσκόπους.

    ΩΡΑ 08.30 : Έπαρση της Σημαίας στο Μνημείο των Ηρώων με την φροντίδα του Δήμου  και την συμμετοχή των Προσκόπων.

    ΩΡΑ 10.00:Υποδοχή επισήμων από την μπάντα της Μουσικής Σχολής και από τις σημαίες των Σχολείων και των Προσκόπων, τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Iερό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης  Συκουρίου. Στην δοξολογία θα παραστούν οι Τοπικές Αρχές, Σχολεία, Πρόσκοποι, Σύλλογοι, Σωματεία  και ο λαός της Κοινότητας Συκουρίου.

6.- Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας μέσα στο χώρο της εκκλησίας, μετά την δοξολογία από την εκπρόσωπο του Λυκείου Συκουρίου κ. Χρήστου Ρακίδα.

7.-Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών στο Μνημείο των Ηρώων από τις Τοπικές Αρχές καθώς και από Φορείς και Οργανώσεις κατά την οικεία τάξη που ορίζει ο νόμος:

8.-Τήρηση ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών μας και θα ψαλεί ο Εθνικός Ύμνος από τμήμα μαθητών και μαθητριών του Λυκείου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου μας.

9.-Παρέλαση στην οδό Αγίου Κων/νου από τους  μαθητές και μαθήτριες του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου ,Γυμνασίου και Λυκείου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου μας.

10.- Παρέλαση του 1ου Συστήματος Προσκόπων Συκουρίου με τη συνοδεία

του τμήματος κρουστών του.

11.- Αποχώρηση Φιλαρμονικής Δήμου.

12.- Ωρα 19.00 Λαμπαδοφορία και υποστολή σημαίας από το 1ο Σύστημα   Προσκόπων Συκουρίου.

Παρακαλούνται οι Πρόσκοποι να παρατάξουν τιμητικά αποσπάσματα μέσα και έξω από την εκκλησία, καθώς και στο χώρο του Μνημείου των Ηρώων.

Previous ArticleNext Article