Λάρισα

Το «ευχαριστώ» του Κ. Τζανακούλη μέσα από το νοσοκομείο: Πως περιγράφει την περιπέτεια της υγείας του

Το δικό του «ευχαριστώ», όπως και την εμπειρία που έζησε με την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, μεταφέρει με ανάρτηση που έκανε νωρίτερα την Πέμπτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης.

Την ανάρτησή του συνοδεύει με το παρακάτω φωτογραφικό στιγμιότυπο από τον χώρο νοσηλείας του, ενώ επισημαίνει τα εξής:

«Καλημερα,σας ευχαριστω μεσα απο την λαβωμενη καρδια μου ολες και ολους που με τον ενα η αλλο τροπο μου συμπαρασταθηκατε απο την πρωτη στιγμη που μου παρουσιαστηκε το ξαφνικο προβλημα .Για οσους γνωριζουν απο τετοια περιστατικα για δυο ημερες η φροντιδα πρεπει να ειναι αυξημενη γι αυτο δεν μπορουσα ν απαντησω ουτε σε τηλεφωνα ουτε σε μηνυματα.Απο σημερα τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Ομως θελω να ευχαριστησω ολες και ολες που απο την πρωτη στιγμη που μου παρουσιαστηκε το προβλημα εδωσαν τον καλυτερο εαυτο τους και σημερα μπορω ν απευθυνουμε σε σας. Απο το ιδιωτικο ιατρειο που εφτασα με το προβλημα σε εξελιξη,το ΕΚΑΒ,το προσωπικο του Γενικου Νοσοκομειου και βεβαια ολους του ΠΠΝ Λαρισας.Απο τον Διοικητη την Ιατρικη ομαδα τους επικεφαλεις της καρδιολογικης κλινικης και ολο το νοσηλευτικο προσωπικο και ειδικα της μοναδας της Στεφανιαιας Νοσου .Δεν ειχα νοσηλευτει μεχρι τωρα σ αυτο το νοσοκομειο και ευχομαι να μην χρειαστει ξανα. Ομως οι εκπληξεις ειναι πολυ ευχαριστες. Ειλικρινα ημουν επιφυλακτικος,ομως εδω μιλαμε για υψηλου επιπεδου υπηρεσιες σ ολα τα επιπεδα,ολοι συμβαλουν σ αυτο.
Ειλικρινα αισθανομαι δικαιωμενος και πολυ ικανοποιημενος για οτι εκανε η δικη μου Δημοτικη Αρχη και εγω προσωπικα για να στηθει και να λειτουργησει αυτο το Νοσοκομειο και μιλαω για το 1999 και μετα. Δεν ειναι της στιγμης να μπω σε λεπτομερειες αλλα καλα θα κανουν καποιοι λιγοι με κοντη και επιλεκτικη μνημη πριν πουν οτιδηποτε να ενημερωνονται καλα.
Ευχαριστω τον Θεο που με κρατησε ορθιο και ζωντανο,ηταν ενα θαυμα και μεσα σε λιγοτερο απο μια ωρα ηταν σαν να μην συνεβει τιποτα. Η πιστη και οι ταγμενοι στην υγεια κανουν θαυματα να τους εχει καλα ο Θεος».

larissanet.gr

Previous ArticleNext Article