Λάρισα

Θωμάς Παπαλιάγκας: «Σε λίγες ημέρες αλλάζουμε σελίδα»

Σε Αμυγδαλέα και Ραχούλα βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Θωμάς Παπαλιάγκας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

« Σε λίγες ημέρες έχουμε την ευκαιρία να πάμε τη χώρα και το νομό μας μπροστά. Να προσπεράσουμε τη στασιμότητα στην οποία μας καταδίκασαν. Να ατενίσουμε με ελπίδα και αισιοδοξία το αύριο. Να αφήσουμε πίσω όσους και όσα μας κράτησαν πίσω», τόνισε ο Θωμάς Παπαλιάγκας.

«Στις 21 Μαΐου αποφασίζουμε για τη χώρα και το νομό μας.

Δυναμώνουμε το ΠΑΣΟΚ, γιατί ξέρουμε πως μόνο έτσι μπορούμε να ξαναμιλήσουμε για δημοκρατία χωρίς υποκλοπές, για ανθρώπινους μισθούς και συντάξεις, για καλύτερο αγροτικό εισόδημα, για ανάπτυξη με μεγάλα έργα, για μια δυνατή πατρίδα, ανεξάρτητη και πρωτοπόρα!

Δυναμώνουμε την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του νομού μας απαιτώντας αποτελέσματα, διεκδικήσεις και συλλογικές απαντήσεις στα προβλήματά του. Αφήνουμε πίσω τους εκφραστές του παλαιοκομματισμού, τους συμμέτοχους και σιωπηλούς εκφραστές του αναχρονισμού.

Στέλνουμε μήνυμα ανανέωσης, ανατροπής, ελπίδας και αλλαγής» κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής.

Σήμερα Κυριακή 14 Μαΐου ο Θωμάς Παπλιάγκας θα βρεθεί στον Τύρναβο στο καφέ «Θέμα» στις 19.00 και στις 20.30 θα συναντήσει τους κατοίκους στο Δαμάσι στο καφέ «Μαγκαζίνο».

Previous ArticleNext Article