Λάρισα

Μικρές γιορτές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τεμπών για την γιορτή της μητέρας

Κάθε χρόνο, τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, τιμάται παγκοσμίως η ημέρα της μητέρας, για τον πολυδιάστατο ρόλο της και για την ανιδιοτελή προσφορά της σε όλες και όλους μας από τη στιγμή της γέννησής μας και καθ΄ όλη τη διάρκεια της ζωής μας.

Ο εορτασμός της Ημέρας της Μητέρας εκτός από συμβολικός είναι και ουσιαστικός, είναι μια ευκαιρία να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά της κάθε μητέρας. Για τον καθημερινό της αγώνα, για τις θυσίες της και τον ιστορικό της ρόλο.

Είναι μια μέρα που, εκτός των άλλων, εκφράζουμε το σεβασμό μας στο ιερό αυτό πρόσωπο που χαρίζει τη ζωή και αποτελεί τον κορμό της οικογένειας και της κοινωνίας.

Στα πλαίσια του εορτασμού της μητέρας οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Τεμπών, Μακρυχωρίου-Συκουρίου, διοργάνωσαν γιορτούλες με αφήγηση παραμυθιών από τις εκπαιδευτικούς των σταθμών για τις μανούλες των παιδιών.

Τιμώντας τη μητέρα τιμούμε το ανθρώπινο γένος. Εύχομαι ολόψυχα στις μεγάλες ηρωίδες της ζωής χρόνια πολλά! Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες!

Σ’ αυτές που γέννησαν και ανάθρεψαν. Σ’ αυτές που αγάπησαν κι αγκάλιασαν!Στις γυναίκες εκείνες που αγωνίζονται να γίνουν μάνες! Να είναι πάντα κοντά μας για να παίρνουμε δύναμη από την αγάπη και την προστασία τους.

Previous ArticleNext Article