Ελασσόνα

Θλίψη στην κηδεία του πρώην δημάρχου Ελασσόνας Χρήστου Καραγιάννη – Πλήθος κόσμου για το τελευταίο «αντίο» (φωτο)

Σε ένα εξαιρετικά βαρύ κλίμα τελέστηκε το μεσημέρι η κηδεία του πρώην δημάρχου Ελασσόνας, Χρήστου Καραγιάννη στο Ασπρόχωμα Ελασσόνας από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος βρέθηκε στον Ι.Ν. για να αποχαιρετήσει τον δήμαρχο της καρδιάς τους που “έφυγε” από τη ζωή στα 68 του χρόνια ύστερα από ολιγόμηνη μάχη που έδωσε με σοβαρή ασθένεια.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να σας ζητήσω σεμνά και ταπεινά συγγνώμη αν κάποιο άθελα μου αδίκησα. Πάντα σας αγαπούσα σαν κοινωνία και ιδιαίτερα ξεχωριστά τον καθένα σας.
Σας ευχαριστώ όλους
Χρήστος Καραγιάννης».
Ήταν ο τελευταίος δημόσιος αποχαιρετισμός του πρώην δημάρχου Ελασσόνας Χρήστου Καραγιάννη προς τους συνδημότες του και όχι μόνο, που ανέγνωσε η κόρη του Θώμη Καραγιάννη, στο χθεσινό παλλαϊκό «αντίο» στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ασπροχώματος Ελασσόνας, «καταθέτοντας» με λυγμούς: «Ο πατέρας μου ζήτησε αμέσως μετά τον θάνατο του να σας διαβάσω αυτήν τη σύντομη επιστολή».

Ο εκλιπών άφησε πίσω του τη σύζυγό του Γκέλυ, την κόρη τους Θώμη, αδέλφια κι ανίψια.

Την εξόδιο Ακολουθία τέλεσε  ο πρωτοσύγκελος της Ι. Μητρόπολης – αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων Καραλάσκος, ο αρχιμανδρίτης π. Θεόφιλος Γκατζούνης και ο π.Χρήστος Μαχρέμης, π. Χρήστος Μπαλανίκας, π. Κωνσταντίνος Γκουλέτσας.

Ανάμεσα στις παρουσίες: οι βουλευτές  Χρήστος Κέλλας και Στέλλα Μπίζιου, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, οι πρώην βουλευτές Γιώργος Κατσιαντώνης και Γιάννης Παπαδημόπουλος,  η αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Ζωή Φτίκα, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, οι πρώην Έπαρχοι Ζήσης Γιώτσας και Μαρία Μαμάρα, ο πρώην δήμαρχος  και επικεφαλής της μείζονος πληοψηφίας Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ελασσόνας Κώστας Κορακίδης, οι πρώην δήμαρχοι Ελασσόνας Πέτρος Χατζήνας, Γιώργος Πασχόπουλος, Λιβαδίου Γιάννης Γκούμας, Σαρανταπόρου Θανάσης Κλεισιάρης, οι πρώην αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Ντόκος και Δημήτρης Ππαδημόπουλος, οι εκπρόσωποι της ΠΕΔ Ρένα Κραλαριώτου και Αχιλλέας Βαρδακούλης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας Ηλίας Σουφλιάς, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας Γιώργος Γιαννούλας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ελασσόνας Παναγιώτης Μωυσίδης, ο γεν. γραμ. του εργατικού κέντρου Ελασσονας Στέλιος Κιτσούλης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι κομμάτων και πλήθος κόσμου.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Previous ArticleNext Article