Ελλάδα

Θλίψη: Πέθανε 53χρονη ανεμβολίαστη μητέρα 3 παιδιών στο Βόλο

Θλίψη προκαλούν, οι ιστορίες συνανθρώπων μας που χάνουν τη ζωή τους από κοροναϊό, επειδή δεν έκαναν το εμβόλιο.

Είτε επειδή δίσταζαν, είτε επειδή δεν είχαν ενημερωθεί σωστά, είτε επειδή είναι αρνητές και αντιεμβολιαστές, είτε επειδή παρασύρθηκαν από κηρύγματα ανθρώπων που επενδύουν στην άγνοια και τον φόβο, βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Πέθανε ανεμβολίαστη μητέρα τριών παιδιών

Μια τέτοια ιστορία, είναι αυτή, της μητέρας τριών παιδιών που δεν είχε εμβολιαστεί και άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο του Βόλου, προσβεβλημένη από κορονοϊό.

Η 53χρονη μητέρα, διατηρούσε φροντιστήριο ξένων γλωσσών.  Όταν έφτασε στο Νοσοκομείο για νοσηλεία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ήταν ήδη αργά, αφού το αναπνευστικό της σύστημα είχε καταπέσει. Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολα αναστρέψιμη.

Ο θάνατός της έρχεται να προστεθεί στη μακάβρια λίστα των 12 νεκρών από κοροναϊό στη Μαγνησία, σε ένα 48ωρ

Κατέληξε 40χρονος που δεν ήθελε να εμβολιαστεί

Μεταξύ αυτών και ο 40χρονος που έχασε την μάχη, ενώ νοσηλεύονταν στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Χαλκίδας, λόγω απουσίας ελεύθερης κλίνης στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Ο  άνδρας μολύνθηκε από τον φονικό ιό, διασωληνώθηκε και μετά από μάχη λίγων ημερών άφησε χθες την τελευταία του πνοή.

Η απώλεια του 40χρονου, βύθισε την οικογένεια του σε ανείπωτη θλίψη και θρήνο, αφού μόλις πρόσφατα έγινε πατέρας και ετοιμάζονταν για την βάπτιση του παιδιού του.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ήταν ανεμβολίαστος.

Στην Πτολεμαΐδα

Στο μεταξύ, στη Πτολεμαΐδα, πέθανε την Κυριακή μία 55χρονη που νοσούσε από κοροναϊό και νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia.gr, η γυναίκα είχε νοσήσει και νοσηλευόταν εδώ και εβδομάδες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Η γυναίκα φαίνεται πως δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο.

Πηγή: in.gr

Previous ArticleNext Article