Ελασσόνα

Τα θέματα που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας την Πέμπτη 30 Ιουλίου στις 8:30 το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος κεκλεισμένων των θυρών με 15 θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης μηνός Ιουλίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.
2. Έγκριση εκμίσθωσης αστικών δημοτικών ακινήτων. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.
3. Έγκριση μεταφοράς του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στο κτίριο του (παλαιού) 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας. Εισηγητής Ν. Γάτσας.
4. Έγκριση μίσθωσης κατάλληλου ιδιωτικού χώρου γραφείων στην Ελασσόνα για τη στέγαση υπηρεσιών του Δήμου και Νομικών του Προσώπων. Εισηγητής Ν. Γάτσας.
5. Έγκριση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Εισηγητής Ν. Γάτσας.
6. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση – ανακατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Ν. Γάτσας.
7. Έγκριση τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης με του Δήμους Θεσσαλονίκης, Λαρισαίων, Αγιάς, Φαρσάλων και Κιλελέρ και την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) για την διενέργεια εσωτερικού ελέγχου των διαδικασιών και των αποτελεσμάτων της δράσης των Δήμων ως προς την ισχύ της και τον τρόπο χρηματοδότησης. Εισηγητής Ν. Γάτσας.
8. Ορισμός δικηγόρου για παροχή νομικής συνδρομής σε αιρετούς μετά από παραπομπή του θέματος από την Οικονομική Επιτροπή. Εισηγητής Ν. Γάτσας.
9. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.
10. Παραλαβή και έγκριση της Διαχειριστικής μελέτης Κοινοτικού Δάσους «Τσακνιά» Βερδικούσιας περιόδου 2019 – 2028. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
11. Έγκριση υποβολής αιτήματος για την έκδοση δασικών ρυθμιστικών διατάξεων καυσοξύλευσης. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
12. Εξέταση αιτήματος της κ. Χριστίνας Καραθανάση για μίσθωση δημοτικής έκτασης στον Οικισμό Λεύκης της Κοινότητας Στεφανοβούνου με σκοπό την εγκατάσταση κτηνοτροφικής μονάδας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
13. Έγκριση χορήγησης αδειών παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
14. Χορήγηση έγκρισης εισόδου – εξόδου οχημάτων για την εγκατάσταση της κ. Παρθένας Σεμερτζίδου – Γιώτσα που έχει πρόσωπο επί δημοτικής οδού. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
15. Εξέταση αιτήματος του κ. Κων/νου Κατσαβού για αποζημίωση τμήματος οικοπέδου του το οποίο είναι σε κοινή χρήση στην Κοινότητα Κρανέας. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

Previous ArticleNext Article