Λάρισα

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λάρισας: Έργα που δρομολόγησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε ο Μητσοτάκης στα Φάρσαλα δύο χρόνια μετά

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λάρισας αναφέρει:
Το επικοινωνιακό αλλά κενό περιεχομένου διήμερο στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, συνέχισε την επόμενη μέρα, στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μετά το υποκριτικό σόου στο νέο σχολείο στο Δαμάσι, δίπλα από τα χαλάσματα του καταστροφικού σεισμού του Μαρτίου, επισκέφτηκε τα Φάρσαλα, κορυφώνοντας το ρεσιτάλ ανέξοδων υποσχέσεων και αόριστων εξαγγελιών.
Επειδή μάλιστα δεν είχε κάτι συγκεκριμένο να υποσχεθεί, δεσμεύτηκε ότι θα δημιουργήσει στην περιοχή έργα τα οποία όχι μόνο δρομολόγησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιπλέον φρόντισε να εξασφαλίσει και την χρηματοδότησή τους. Ο λόγος για τα φράγματα στο Ναρθάκι, το Δίλοφο και τη Σκοπιά, που όμως εξακολουθεί να αγνοεί η αρμόδια για την κατασκευή τους, Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός «ξέχασε» να καλέσει στην πρόχειρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Φαρσάλων, εκπροσώπους των πληγέντων από τον «Ιανό» χωριών της επαρχίας.
Την ίδια στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν είχε να πει κάτι στους αγρότες της περιοχής, που ακόμα περιμένουν τις αποζημιώσεις για την καταστροφή του πάγιου εξοπλισμού τους (καρούλια, πομόνες, κλπ.), καθώς και των προϊόντων τους που υπήρχαν αποθηκευμένα και επίσης καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Λόγια, λόγια, αοριστίες και πολλές φωτογραφίες, κύριε πρωθυπουργέ, δεν αποτελούν κυβερνητικό έργο, αλλά αγγαρεία για να περνάει η ώρα…

Previous ArticleNext Article