Λάρισα

Συνάντηση Καπετάνου με τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων επαρχίας Αγιάς.-Είμαστε υπερήφανοι για τη νέα γενιά.

Συνάντηση πραγματοποίησε ο πρώην Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας Ν.Δ. Χρήστος Καπετάνος με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σαρακατσαναίων της επαρχίας Αγιάς και καθότι και ο ίδιος Σαρακατσάνος, είχαν να πουν πολλά για τη δράση του συλλόγου και τη διάδοση της πολιτισμικής ταυτότητας των Σαρακατσαναίων.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ.Καπετάνος ανέφερε:

«Με χαρά υποδέχτηκα στο γραφείο μου το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Σαρακατσαναίων επαρχίας Αγιάς. Νέοι άνθρωποι που τιμούν την παράδοση και την πολιτισμική μας κληρονομιά. Συζητήσαμε μια σειρά δράσεων που προετοιμάζει ο Σύλλογος και δεσμεύτηκα να είμαι πλάι τους, προκειμένου να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους.

Στο πρόσωπο του Προέδρου Γιώργου Γεωργουλάκου τους συνεχάρην για την σπουδαία δουλειά που κάνουν στα πολιτισμικά πράγματα της Αγιάς, μαζί με τον χοροδιδάσκαλο Δημήτριο Σαμουρέλη που έχει μεταλαμπαδεύσει την χορευτική σαρακατσάνικη παράδοση σε εκατοντάδες παιδιά τα τελευταία χρόνια, σε συλλόγους που υπηρετούν τον πολιτισμό.

Συνεχίστε με ενότητα να υπηρετείτε αξίες και ιδανικά που κάποιοι μπορεί να τα περιφρονούν, στις μέρες μας όμως είναι πιο απαραίτητα από ποτέ. Είμαστε υπερήφανοι για τη νέα γενιά όλων των πολιτιστικών συλλόγων…»

Previous ArticleNext Article