Λάρισα

Συγκεντρώνονται αύριο οι αγρότες με τρακτέρ για την «απόβαση» στην Αθήνα – Ρ. Μαρούδας: «Στόχος να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας…» (βίντεο)

Παρά το ξεκάθαρο «όχι» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για κάθοδο με τρακτέρ στην Αθήνα, οι αγρότες οργανώνονται για το μεγάλο συλλαλητήριο, την ερχομένη Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 στο Σύνταγμα, στις 6.30 το απόγευμα. Αγρότες από όλη την Ελλάδα φαίνονται αποφασισμένοι για τη μεγάλο κάθοδο κι έτσι εικόνες του 2016 αναμένεται να καταγραφούν στο κέντρο της Αθήνας και πάλι.

Μάλιστα, όπως ανέφερε σήμερα το πρωί της Κυριακής από το μπλόκο Πλατυκάμπου, ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας«κάνουμε ένα κάλεσμα σε όλους τους αγρότες να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο της Τρίτης. Εμείς θα ξεκινήσουμε με τρακτέρ, αυτοκίνητα και λεωφορεία και στόχος μας είναι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας από την Κυβέρνηση. Αύριο το πρωί θα ξεκινήσουμε από όλη τη Θεσσαλία με τα τρακτέρ. Θα είναι τριψήφιος αριθμός, και θα συναντηθούμε στη Στερεά Ελλάδα. Όλοι μαζί θα συναντηθούμε συγκεκριμένα στο Κάστρο Βοιωτίας το απόγευμα της Δευτέρας και την Τρίτη το πρωί θα ξεκινήσουμε για Αθήνα συντεταγμένα και χωρίς να δημιουργήσουμε προβλήματα στους κατοίκους της Αθήνας».

 

larissanet.gr

Previous ArticleNext Article