Λάρισα

Η αστυνομία συνέλαβε δύο ανήλικες 12 και 13 ετών που επιτέθηκαν σε συνομήλική τους στο κέντρο της Λάρισας – Το άγριο επεισόδιο έγινε στην Κεντρική πλατεία (φωτο)

Άγριο επεισόδιο έλαβε χώρα χθες το απόγευμα του Σάββατο στο κέντρο της Λάρισας και συγκεκριμένα στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, όταν, όπως κατέγραψε το onlarissa.gr, ανήλικα κορίτσια ενεπλάκησαν σε καυγά, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της μίας.

Τα λογομάχησαν, τα αίματα “άναψαν”, με τις ανήλικες να “πιάνονται” στα χέρια, με αποτέλεσμα, πάνω στον καυγά, η μία να χάσει την ισορροπία της και να βρεθεί τραυματίας στο έδαφος. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το κορίτσι για προληπτικούς λόγους στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η αστυνομία συνέλαβε δυο ανήλικες για την επίθεση στην συνομήλική τους, με το αστυνομικό δελτίο να αναφέρει:

Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τη δράση της στην κατεύθυνση της πρόληψης και της καταστολής της νεανικής παραβατικότητας, στο πλαίσιο ενίσχυσης και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των ανηλίκων.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βραδινές ώρες χθες Σάββατο στη Λάρισα, δύο ανήλικες, ηλικίας 13 και 12 ετών, για, κατά περίπτωση, σωματικές βλάβες και απειλή σε βάρος συνομήλικής τους.

Ειδικότερα, οι ανήλικες επιτέθηκαν με λακτίσματα και απείλησαν 13χρονη συνομήλική τους, σε πλατεία της πόλης, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι γονείς των ανήλικων για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Οι ανήλικες αφέθηκαν ελεύθερες κατόπιν προφορικής εντολής του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, καθώς και οι γονείς τους, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Δείτε φωτογραφίες από το συμβάν:

 

onlarissa.gr
Previous ArticleNext Article