Ελασσόνα

Στο Δήμαρχο Ελασσόνας εκπρόσωποι των αποστολών που συμμετέχουν στο 8ο Φεστιβάλ Παράδοσης

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας υποδέχτηκε σήμερα στο Δημαρχείο εκπροσώπους των αποστολών από το Μεξικό και το Κιργιστάν που συμμετέχουν στο 8ο Φεστιβάλ Παράδοσης, Πολιτισμού και Τεχνών «…στου Ολύμπου την αυλή», το οποίο διοργανώνει η Λαογραφική- Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας με την στήριξη του Δήμου Ελασσόνας.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του, ευχήθηκε στους χορευτές καλή διαμονή στην πόλη και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στο Φεστιβάλ τονίζοντας: ” Είναι ιδιαίτερη η χαρά να υποδεχόμαστε χορευτές που προέρχονται από χώρες με πλούσια πολιτιστική παράδοση και κληρονομιά. Σας ευχαριστούμε που αποδεχθήκατε την πρόσκληση και ταξιδέψατε από πολύ μακριά, για να μας παρασύρετε στο ρυθμό και τις μελωδίες σας. Ο Δήμος μας είναι αρωγός σε τέτοιου είδους διοργανώσεις και αξίζουν πολλά

συγχαρητήρια

στα μέλη, στους χοροδιδάσκαλους και τους χορευτές της Λαογραφικής-Αρχαιολογικής Εταιρείας που μέσα από το Φεστιβάλ προάγουν τον πολιτισμό και προσφέρουν ένα μαγικό θέαμα στην πόλη μας”.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος πρόσφερε αναμνηστικά δώρα στις αντιπροσωπείες από το Μεξικό και το Κιργιστάν, οι οποίοι με τη σειρά τους τον ευχαρίστησαν και του ανταπέδωσαν τα δώρα.
Το φεστιβάλ συνεχίζεται σήμερα και αύριο με πλούσιο πρόγραμμα, ενώ το χορευτικό συγκρότημα από το Μεξικό θα δώσει σήμερα το βράδυ στις 9:00 μ.μ. χορευτική παράσταση στην πλατεία Τσαριτσάνης.
Previous ArticleNext Article