Ελασσόνα

Στην Καλαμάτα η χορωδία “music Arte” Ελασσόνας για την ενίσχυση του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου»

Για την Καλαμάτα αναχωρεί αύριο Παρασκευή 17 Ιουνίου2022 η Μικτή Χορωδία“musicArte”του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας μετά από πρόσκληση της «Κιβωτού του Κόσμου» όπου και θα λάβει μέρος σεφεστιβάλχορωδιών που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας το Σάββατο το βράδυ.

Η χορωδιακήσυνάντηση διοργανώνεται στο πλαίσιο εκδηλώσεων ενίσχυσης του έργου της  «Κιβωτού του Κόσμου», ενός Εθελοντικού ΜηΚερδοσκοπικούΟργανισμού Ειδικής Μέριμνας & Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Ο π. Αντώνιος και οι συνεργάτες τουεδώ και 25 σχεδόν χρόνια προσφέρουν απλόχερα την αγάπη και αλληλεγγύη τους κυρίως σε μητέρες και απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές και άπορες οικογένειες.

Στην διοργάνωση συμμετέχουν πέντε χορωδιακά σύνολα από όλη την Ελλάδα καιμέσω του ομαδικούπολυφωνικού τραγουδιού θα δώσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον.

Η μικτή χορωδία “musicArte” του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας θα παρουσιάσει ένα ευχάριστο πρόγραμμα με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών σε τετράφωνη επεξεργασία acapellaκαι συνοδεία πιάνου. Τη διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίας έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Previous ArticleNext Article