Αθλητισμός

Στην Εθνική Ελπίδων ο Κρανιώτης πορτιέρο Δημήτρης Γκούμας

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Νίκος Παπαδόπουλος κάλεσε είκοσι τέσσερις ποδοσφαιριστές για προπονήσεις στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά από τις 14 έως τις 19/11/2022.
Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο 19χρονος Λαρισαίος τερματοφύλακας Δημήτρης Γκούμας που αγωνίζεται στη Γερμανική Γκόιτερ Φιρτ.
Ο Κρανιώτης πορτιέρο που διαπρέπει στα «ξένα» και η κλήση του αυτή αποτελεί μια ακόμη σημαντική διάκριση στην καριέρα του, απόρροια της σκληρής δουλειάς του τα τελευταία χρόνια.
Απολαμβάνει τις στιγμές στην Εθνική ο Γκούμας
Η κλήση του Κρανιώτη πορτιέρο, Δημήτρη Γκούμα στις προπονήσεις της Εθνικής Ελπίδων, αποτελεί μια δικαίωση των κόπων του.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Γερμανική Γκόιτερ Φιρτ, απολαμβάνει τη μοναδική αυτή εμπειρία στους «γαλανόλευκους», κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τη φωτό.
Και μακάρι να τον καμαρώσουμε στο άμεσο μέλλον, να υπερασπίζεται με επιτυχία την εστία της Εθνικής.
Πηγή: larisagoal.gr
 
* Θερμά συγχαρητήρια στον Δημήτρη που μας κάνει υπερήφανους στα γήπεδα της Γερμανίας και τώρα στην Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας. Πρόκειται για έναν φέρελπι ποδοσφαιριστή ο οποίος ήδη γράφει τη δική του λαμπρή ιστορία στα γήπεδα εκτός και εντός Ελλάδος. 
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Δημήτρης είναι γιος του συμπατριώτη μας παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και εν συνεχεία ποδοσφαιρικού παράγοντα Αριστοτέλη Γκούμα, ο οποίος έχει αφήσει τη δική του ανεξίτηλη προσωπική σφραγίδα τόσο στον Δευκαλίωνα όσο και στη Λάρισα. 
Previous ArticleNext Article