Ελασσόνα

Στην εκδήλωση παρουσίασης της Νέας ΚΑΠ η Στέλλα Μπίζιου

Στην εκδήλωση παρουσίασης της Νέας ΚΑΠ, που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια του δήμου Κιλελέρ, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Γεωργαντά, παρέστη η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, η οποία στο σύντομο χαιρετισμό της ανέφερε μεταξύ των άλλων:

«Καλωσορίζουμε όλοι τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά στη Νίκαια, στην έδρα του ιστορικού δήμου που είναι ταυτισμένος με τους μεγάλους αγώνες του αγροτικού κινήματος.

Η χρονική συγκυρία είναι τέτοια που η σημερινή ενημερωτική εκδήλωση κρίνεται εξ ορισμού πολύ σημαντική για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα της χώρας.

Εδώ από την καρδιά του κάμπου θα ήθελα να στείλω ένα ηχηρό μήνυμα στους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού μας:

Η κυβέρνηση της ΝΔ θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα τους, όπως το κάνει έμπρακτα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας.

Γνωρίζω καλά και από πρώτο χέρι τη σοβαρή δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα στο υπουργείο των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

Ο υπουργός, αλλά και όλοι οι προηγούμενοι υπουργοί που πέρασαν από το υπουργείο, δούλεψαν πολύ και σε βάθος, ώστε η χώρα μας να είναι έτοιμη, απέναντι στις νέες προκλήσεις.

Οφείλουμε -και το κάνουμε- ως χώρα, και να προετοιμαστούμε για όλα όσα έρχονται. Οι αλλαγές θα είναι τεράστιες στον αγροτικό τομέα.

Τόσο η πολιτική ηγεσία, όσο και οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, οφείλουν να σχεδιάσουν με το βλέμμα στο μέλλον.

Αυτό κάνουμε και αυτό θα σας παρουσιάσει σήμερα ο αρμόδιος υπουργός τον οποίο και καλωσορίζω για μια ακόμη φορά στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου».

Previous ArticleNext Article