Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζου στην εκδήλωση για τα νοσηλευόμενα παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΛ

«Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την 8η ΕΜΑΚ διοργάνωσαν μια εκδήλωση γεμάτη μαγεία, χαρά και αισιοδοξία για τα μικρά παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις άγιες μέρες στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΛ. Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στο διοικητή κ. Δημήτρη Κατσικονούρη για την τόσο όμορφη πρωτοβουλία του, που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά και τις οικογένειές τους να δραπετεύσουν από το άγχος που προκαλεί η παραμονή στο νοσοκομείο και να βιώσουν το πνεύμα και την χαρά των ημερών».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής ν. Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου η οποία παραβρέθηκε στη γιορτή, μετά από σχετική πρόσκληση του Διοικητή του ΠΓΝΛ κ. Δημήτρη Κατσικονούρη και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του Νοσοκομείου και με τα παιδιά.

«Απολαύσαμε όλοι ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο θέαμα. Το προαύλιο του Νοσοκομείου μετατράπηκε σε ένα ονειρικό σκηνικό, ενώ ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα και χαμόγελα στα παιδιά μας. Η λάμψη στα πρόσωπά τους μας συγκίνησε όλους. Πρωτοβουλίες τέτοιου είδους αξίζουν τη στήριξη όλων μας, ώστε να γίνουν θεσμός και να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εμπνευστές και διοργανωτές της γιορτής. Τιμούν την κοινωνία μας και την πόλη μας», δήλωσε η κα Μπίζιου χαρακτηριστικά.

Previous ArticleNext Article