Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου – Συνάντηση με ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Οι ΔΗΜ.Τ.Ο. είναι η καρδιά του κόμματος μέσα σε κάθε πόλη και χωριό μας

«Οι Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας είναι οι παλμογράφοι της κάθε τοπικής κοινωνίας που καταγράφουν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων του τόπου τους και μεταφέρουν με ακρίβεια τα αιτήματά τους στην κεντρική ηγεσία».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά τη συνάντηση στο πολιτικό της γραφείο με τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τυρνάβου.

«Υποδέχτηκα στο γραφείο μου, τα στελέχη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου και είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της περιοχής. Φυσικά στο επίκεντρο βρέθηκαν οι προκλήσεις και τα αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων της πόλης, καθώς και ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας που πλήττει επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Μου μετέφεραν πως οι πολίτες καλωσορίζουν τα μέτρα στήριξης και ανακούφισης που μέχρι σήμερα έχει υλοποιήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και προσβλέπουν σε συνέχιση της στήριξης. Από την πλευρά μου τους διαβεβαίωσα πως η κυβέρνηση της ΝΔ είναι δίπλα στον αγροτικό κόσμο και σε κάθε πολίτη αντιμετωπίζοντας την ακρίβεια με καθημερινή και συνεχή προσπάθεια. Με μείωση φορών, αύξηση επιδομάτων, επιδότηση ρεύματος, επιδότηση λιπασμάτων και ζωοτροφών, μέτρο που απευθύνεται ειδικά στους επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα, και με πληθώρα μέτρων δίνουμε λύσεις γρήγορα και αποτελεσματικά στις συνέπειες της εισαγόμενης ενεργειακής κρίσης.

Θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου για το έργο τους και την προσφορά τους. Με την δυναμική καθημερινή τους παρουσία στην κοινωνία και στον επαγγελματικό του χώρο ο καθένας τους ξεχωριστά, γίνονται οι πρώτοι αποδέκτες των ζυμώσεων που διενεργούνται σε τοπικό επίπεδο. Ενόψει δε των επικείμενων εκλογών το 2023, οι ΔΗΜ.Τ.Ο. είναι η καρδιά του κόμματος μέσα σε κάθε πόλη και χωριό μας», δήλωσε η κα Μπίζιου χαρακτηριστικά.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου ο πρόεδρος Μάικος Βασίλης, ο αντιπρόεδρος Σιδερόπουλος Μίλτος, η γραμματέας Ζαρόγιαννου Ελένη – Ευμορφία, η ταμίας Πικρού – Γιαννώτα Αμαλία, ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Σακούτσιος Γιώργος, ο υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας Ρεβήσιος Νίκος και ο υπεύθυνος Εκλογικών Αντιπροσώπων Κόκκινος Κώστας.

Previous ArticleNext Article