Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου στη 16η Γιορτή Ακτινίδιου στον Πυργετό

«Το ακτινίδιο δεν είναι ένα απλό προϊόν της περιοχής. Είναι ένα προϊόν που μπορεί να καταστεί το διαβατήριο εισόδου του Κάτω Ολύμπου στις αγορές ολόκληρης της Ευρώπης, και αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος».

Τα παραπάνω ανέφερε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού της στη 16η Γιορτή Ακτινιδίου που πραγματοποιήθηκε στον Πυργετό.

«Η πρόσφατη ολοκλήρωση της επένδυσης της Οργάνωσης Παραγωγών Ακτινιδίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πυργετού με την κατασκευή των υπερσύγχρονων ψυγείων και η πραγματοποίηση του οράματος πολλών ανθρώπων κινείται προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση: την εξαγωγή του προϊόντος και την θεμελίωσή του ως ένα προϊόν μεγάλης θρεπτικής και διατροφικής αξίας», τόνισε η κα Μπίζιου.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ βρίσκεται δίπλα στους παραγωγούς, οι οποίοι πλέον αναμετρώνται καθημερινά με πολλούς κινδύνους, αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής οι περισσότεροι.

Στηρίζουμε τους μαχητές της γης, σχεδιάζουμε ολοκληρωμένα προγράμματα στήριξης και παρέμβασης στις διεθνείς αγορές, έχοντας ως αποτελεσματικό εργαλείο τον ΕΛΓΑ και παρεμβαίνουμε συνεχώς για να στηρίξουμε τους ανθρώπους του μόχθου, οι οποίοι, όπως εδώ στον Πυργετό, οραματίζονται μια καλύτερη μέρα για τους ίδιους, τις οικογένειές τους και τη χώρα ολόκληρη», σημείωσε η κα Μπίζιου, εκφράζοντας για μια ακόμη φορά την ικανοποίησή της για την πρόοδο που σημειώνει ολόκληρη η περιοχή.

Previous ArticleNext Article