Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: «Να μην επιτρέψουμε το πισωγύρισμα της χώρας»

«Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας προσπάθειας από μέρους του ΣΥΡΙΖΑ να αναβιώσει η εποχή της ‘πλατείας’. Να αναβιώσει το αίσθημα του μίσους που θέριευε εξαιτίας του άκρατου λαϊκισμού.

Αυτό όμως συνιστά και ένα ακόμα μεγάλο στοίχημα για όλους εμάς, για όλους εσάς.

Να μην επιτρέψουμε το πισωγύρισμα της χώρας. Να μην επιτρέψουμε στις δυνάμεις του ψεύδους και του λαϊκισμού να σηκώσουν ξανά κεφάλι.

Να μην διακινδυνεύσουμε το μέλλον των παιδιών μας».

Τα παραπάνω τόνισε στον σύντομο χαιρετισμό της η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, απευθυνόμενη σε φίλους και κομματικά στελέχη της ΝΔ που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της εκδήλωσης, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ ΝΔ ν. Λάρισας, με καλεσμένο τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη, τον οποίο και καλωσόρισε θερμά.

«Θα ήθελα να καλωσορίσω στη Λάρισα τον υπουργό, τον Κωστή Χατζηδάκη.

Στο πρόσωπό του όλοι εμείς μπορούμε να δούμε γιατί θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στις τάξεις της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.

Ο Κωστής Χατζηδάκης πέρασε απ’ όλες τις κομματικές βαθμίδες της ΝΔ, άφησε παντού την σφραγίδα του, τίμησε την παράταξή μας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και απ’ όποιο υπουργείο πέρασε άφησε ηχηρό του αποτύπωμα του έργου του. Ένα έργο το οποίο ειδικά στις μέρες μας αναδεικνύεται όλο και πιο έντονα. Είμαι σίγουρη πως ο ίδιος θα έχει πολύ περισσότερα να πει επ’ αυτού», είπε η Λαρισαία βουλευτής, τονίζοντας ιδιαίτερα πως «δεν ξεχνάμε και ούτε πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ, πως ο Κωστής Χατζηδάκης υπήρξε θύμα της οργής των συνοδοιπόρων του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής στην περίοδο των μνημονίων. Θρασύδειλοι τραμπούκοι τον προπηλάκισαν αποκαλύπτοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πώς εννοούν οι ίδιοι τη Δημοκρατία.

Ε λοιπόν η Δημοκρατία μας νίκησε και ο Κωστής Χατζηδάκης συνεχίζει πολύ πιο δυνατός να τιμά την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αθήνας που τον στέλνει αδιαλείπτως στη Βουλή».

«Η επόμενη νίκη της ΝΔ θα είναι μια νίκη δική σας. Γιατί εσείς είστε αυτοί που τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα κράτησαν αυτή την παράταξη όρθια. Και κρατώντας την παράταξη της ΝΔ όρθια, κρατήσατε όρθια την ίδια τη χώρα. Σας καλώ λοιπόν να πράξουμε ξανά το ίδιο. Να δώσουμε ισχυρή και αυτοδύναμη εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίσει το εκσυγχρονιστικό του έργο. Να προστατεύσουμε όλα όσα κερδίσαμε αυτά τα τέσσερα πολύ δύσκολα χρόνια. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!», κατέληξε η καΜπίζιου.

Previous ArticleNext Article