Λάρισα

Κέλλας: «Δυνατό ΤΕΕ,ισχυρή ανάπτυξη για τη χώρα»

«Το ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας συνιστά μοχλό ανάπτυξης της Κεντρικής Ελλάδας, με σπουδαία και σημαντική συνεισφορά στα τοπικά δρώμενα».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από την τοποθέτηση του αν. Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτή ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα στην εκδήλωση του ΤΕΕ – Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας με θέμα την “Καταγραφή, κωδικοποίηση και αξιοποίηση της Αρχιτεκτονικής μας κληρονομιάς”.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο Νίκο Παπαγεωργίου και τα μέλη του ΤΕΕ, τόσο για την συγκεκριμένη εκδήλωση, όσο και για τη γενικότερη δράση και συμβολή τους στην αναπτυξιακή πορεία της Θεσσαλίας,τόνισε:

«Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για την πόλη της Λάρισας, αλλά για ολόκληρη τη Θεσσαλία, καθώς μέσα από σκληρή προσπάθεια, με ατελείωτες ώρες δουλειάς και οδηγό την αγάπη για την επιστήμη σας, παρουσιάζετε 437 αξιόλογα κτίσματα της Θεσσαλίας, αναδεικνύοντας τα αρχιτεκτονικά τοπόσημα κάθε περιοχής και κατ’ επέκταση την αρχιτεκτονική μας κληρονομιά».

Ο κ. Κέλλας, τέλος, ευχαρίστησε τα μέλη του ΤΕΕ για την ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης, που έχουν δημιουργήσει, σημειώνοντας ότι « η δυνατή φωνή των μηχανικών και η ανάπτυξη του επαγγέλματός τους, συνδέεται άρρηκτα με την ανάπτυξη της χώρας».

 

Previous ArticleNext Article