Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου με τους επικεφαλής του Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας και Λάρισας

Με το νέο Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Αρχιπύραρχο κ. Ευάγγελο Φαλάρα και το νέο Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας Πύραρχο κ. Σάββα Τσολάκη συναντήθηκε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων τους.

Η κα Μπίζιου συζήτησε μαζί τους για τον ρόλο και τις αρμοδιότητες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή ετοιμότητα σε επίπεδο προσωπικού και εξοπλισμού και μετά το τέλος των επισκέψεων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επισκέφτηκα τους νέους επικεφαλής του Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας και Λάρισας και τους ευχήθηκα καλή δύναμη στα καθήκοντα τους.

Η Πολιτική Προστασία της χώρας αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνησή μας και ο ρόλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι πρωταγωνιστικός στην πρόληψη και αντιμετώπιση κρίσεων και φυσικών καταστροφών.

Τους τελευταίους μήνες γίναμε μάρτυρες ακραίων καιρικών φαινομένων, τα οποία θα αντιμετωπίζουμε εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, ολοένα και συχνότερα. Ο ρόλος του πυροσβεστικού σώματος για την ασφάλεια και προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, του φυσικού περιβάλλοντος και ιδίως του δασικού πλούτου της χώρας από τους κινδύνους των πυρκαγιών, θεομηνιών και άλλων καταστροφών είναι καταλυτικός. Διαθέτουμε ένα Πυροσβεστικό Σώμα που παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον. Δεν είναι τυχαίο ότι χαίρει υψηλού βαθμού αποδοχής και εμπιστοσύνης από τους πολίτες.

Στους δύο νέους διοικητές κατέθεσα τις απόψεις μου και έθεσα την πολιτική μου ιδιότητα στη διάθεση τους, ευελπιστώντας σε μια χρήσιμη και αποδοτική συνεργασία.

Οι άνδρες και οι γυναίκες που δίνουν τη μάχη της προστασίας ανθρώπινων ζωών και περιουσιών απολαμβάνουν της απόλυτης στήριξης της πολιτείας».

 

Previous ArticleNext Article