Λάρισα

Εμβολιάστηκε ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης

Πιστός στο ραντεβού του για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ήταν χθές  το απόγευμα ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο οποίος εμβολιάστηκε στο Κέντρο Υγείας Γόννων με το εμβόλιο της  Astra Zeneca. Ήταν εξάλλου από τους πρώτους που είχε ταχθεί υπέρ του εμβολίου.

Ο κ. Μανώλης, στέλνει το μήνυμα του  προς όλους, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της πολιτείας, λέγοντας πως  το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που διαθέτουμε για να πολεμήσουμε την πανδημία.

«Εμβολιάστηκα χθες το απόγευμα, στο Κέντρο Υγείας του δήμου μας, με το  Astra Zeneca. Νιώθω πραγματικά χαρούμενος. Είναι μια διαδικασία ανώδυνη, που μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ελευθερία μας, ένα βήμα πιο κοντά για την επιστροφή στην καθημερινότητα μας.

Όλοι οφείλουμε να ανταποκριθούμε στην πρόσκληση της πολιτείας να εμβολιαστούμε. Είναι για το  ατομικό μας καλό αλλά και για το καλό της κοινωνίας που δοκιμάζεται και υγειονομικά και οικονομικά. 

Ως δήμος έχουμε απευθύνει προς το υπουργείο Υγείας,  αίτημα να εμβολιάζονται οι πολίτες όλων των ηλικιών στο Κέντρο Υγείας Γόννων, αλλά και να λειτουργήσουν ως εμβολιαστικά κέντρα και τα Περιφερειακά Ιατρεία Πυργετού και Συκουρίου, προκειμένου να μη χρειάζονται να μετακινούνται σε άλλες περιοχές. Την ίδια ώρα σε όσους πολίτες που θέλουν να μετακινηθούν στο Κέντρο Υγείας Γόννων για εμβολιασμό και για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν, να επικοινωνούν με τις Υπηρεσίες Πρόνοιας του δήμου μας, ώστε μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», να πραγματοποιείται η μεταφορά τους .

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους υπηρετούν αυτή την στιγμή τη διαδικασία της εμβολιαστικής κάλυψης, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Στο Κέντρο Υγείας του δήμου  μας,  όπως διαπίστωσα,  όλα λειτουργούν άψογα. Η οργάνωση και η διαδικασία είναι άριστη. Γιατροί και νοσηλευτές έχουν δημιουργήσει ένα περιβάλλον  ασφαλές  για όσους εμβολιάζονται. Τους ευχαριστώ  θερμά για την  άψογη παροχή των υπηρεσιών τους» δήλωσε  ο Δήμαρχος κ. Μανώλης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στο δήμαρχο Τεμπών η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας, κα Μαρία Θεοδώρου, από την πρώτη μέρα και παρά τις  άσχημες καιρικές συνθήκες,  η προσέλευση των πολιτών για εμβολιασμό,  της ηλικιακής ομάδας 60-64 ήταν και συνεχίζει να είναι  πολύ μεγάλη.

Previous ArticleNext Article