Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Κανείς μόνος

Αντιπροσωπεία των πρώην εργαζομένων της ΕΑΣ Λάρισας επισκέφτηκαν την βουλευτή Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου για να της εκφράσουν τις ευχαριστίες τους, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης δίνεται λύση στο πρόβλημα που τους ταλάνιζε για χρόνια.

Η κα Μπίζιου μετά το τέλος της συνάντησης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Προβλήματα του παρελθόντος τα οποία δυσχεραίνουν τη ζωή και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας λύνονται μετά από μελέτη, σχέδιο και ανάλογες νομοθετικές πρωτοβουλίες.

Η κυβέρνηση μας, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι πρόταγμα της πολιτικής της είναι το «Κανείς Μόνος».

Αυτό έγινε απόλυτα κατανοητό και αποδείχθηκε στην πράξη κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της φονικής πανδημίας του κορωνοϊού.

Μετά από αλλεπάλληλες επαφές των βουλευτών του νομού με την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης δίνεται οριστική λύση στο πρόβλημα πρώην εργαζομένων, οι οποίοι είδαν μέσα σε μια στιγμή τη ζωή τους να αλλάζει.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων κάθε πολίτη που βρίσκεται σε ανάλογη δύσκολη θέση.

Ως βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, και οι τρεις βουλευτές της πλειοψηφίας στο νομό Λάρισας είμαι πεπεισμένη ότι θα δώσουμε κοινό αγώνα για την προώθηση και την λύση προβλημάτων που προκαλούν αρρυθμίες στην τοπική κοινωνία, όπως αυτό που προέκυψε πρόσφατα με τις Λυκειακές τάξεις στο νομό Λάρισας και το ενδεχόμενο κατάργησής τους.

Οι πολίτες ζητάνε από όλους μας ενδιαφέρον, αποφασιστικότητα, αποτελεσματικότητα. Η Ελλάδα ούτε μπορεί, ούτε πρόκειται να γυρίσει πίσω».

Previous ArticleNext Article