Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Η λειτουργία της ΜΕΘ Παίδων στη Λάρισα συνιστά ανακούφιση και δικαίωση ταυτόχρονα

«Από την πρώτη στιγμή της εκλογής μου, εδώ και δύο χρόνια αναδεικνύω, με συνεχείς μου παρεμβάσεις, την αναγκαιότητα λειτουργίας ΜΕΘ Παίδων στη Λάρισα. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη που συνέβαλα στην υλοποίηση αυτού του έργου.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε σήμερα από τη Λάρισα πως εγκρίθηκε το οργανόγραμμα για τη λειτουργία της ΜΕΘ Παίδων, δίνοντας επιτέλους οριστική λύση στα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στη νοσηλεία παιδιών στη Λάρισα. Ήταν ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και της επιστημονικής μας κοινότητας, που η κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Υγείας φρόντισαν να υλοποιήσουν άμεσα».

Τα παραπάνω τόνισε σε δήλωσή της η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, η οποία σημείωσε επίσης:

«Η λειτουργία της ΜΕΘ Παίδων ήταν το χαρούμενο νέο της ημέρας. Δυστυχώς, υπάρχει και το δυσάρεστο της επιδημιολογικής εικόνας της πόλης μας. Ο Υπουργός αναφέρθηκε στα επιδημιολογικά δεδομένα και επεσήμανε την κρισιμότητα της κατάστασης, απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο ενός τοπικού lockdown, βάζοντας φρένο σε οποιαδήποτε φήμη περί του αντιθέτου.

Η οικονομία δεν αντέχει άλλο κλείσιμο και οι εμβολιασμένοι δεν θα στερηθούν ξανά τη ζωή και την κανονικότητα», τόνισε η κα Μπίζιου. «Καλώ, για μια κόμη φορά, όλους τους συμπολίτες μου να εμβολιαστούν και να προστατεύσουν τη ζωή τους και τις ζωές όλων μας. Θέλουμε η λήξη της πανδημίας να βρει την Ελλάδα ισχυρή και ενωμένη», κατέληξε η Λαρισαία βουλευτής.

Previous ArticleNext Article