Λάρισα

Στέλλα Μπίζιου: Η Ελλάδα γιορτάζει την Παναγία στέλνοντας μήνυμα ενότητας και δύναμης.

Η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου εν όψει της μεγάλης εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί του πλανήτη, στρέφουμε το κεφάλι προς την εικόνα της Θεομήτορος Παναγίας και προσευχόμαστε για ειρήνη και υγεία.

Οι σκέψεις μας δεν μπορούν πάρα να είναι σήμερα με τις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν στις καταστροφικές βροχοπτώσεις της Εύβοιας. Εύχομαι η Παναγία να τους δίνει τη δύναμη να αντιμετωπίσουν αυτή τη δοκιμασία.

Η χώρα μας αντιμετωπίζει καθημερινά προκλήσεις στα σύνορα της και στο εσωτερικό της. Η πανδημία του κορωνοϊού εξακολουθεί να δοκιμάζει τις αντοχές μας ως κράτος και ως κοινωνία.

Απευθύνω έκκληση στους συμπολίτες μου αλλά και σε όλους τους Έλληνες να επιδείξουν σύνεση και κοινωνική ευθύνη, όπως έκαναν μέχρι τώρα ώστε όλοι μαζί να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία, τη ζωή μας, το αύριο όλων μας.

Η πατρίδα μας όμως αντιμετωπίζει και την τουρκική προκλητικότητα που απειλεί την ειρήνη και την σταθερότητα στην ανατολική Μεσόγειο.

Προσωπικά αισθάνομαι σίγουρη ότι έτσι αισθάνονται και όλοι οι Έλληνες. Η κυβέρνησή μας πιστή στις αρχές του διεθνούς δικαίου και της νομιμότητας και θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την σταθερότητα και την ασφάλεια στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, είναι μεν υπέρ του διαλόγου και της ειρηνικής επίλυσης των διαφορών, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα δεχτεί εκπτώσεις στην εθνική μας κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Έχουμε εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας και είμαστε έτοιμοι να υπερασπίσουμε τα σύνορά μας και τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εύχομαι σε όλους Καλή Παναγιά, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία

Χρόνια Πολλά!

Previous ArticleNext Article