Λάρισα

Κέλλας στον ΣΚΑΪ: «Άγνοια κινδύνου δεν δικαιολογείται»

«Ο ιός είναι ύπουλος και δεν διακρίνει ηλικίες. Είμαστε μάλλον στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, υπάρχει διασπορά του ιού σε 32 περιοχές της χώρας και ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων έχει μειωθεί σημαντικά από τα 65 στα 36 έτη. Έχουμε πολύ περισσότερες γνώσεις απ’ ό,τι στην πρώτη φάση και, ως εκ τούτου, άγνοια κινδύνου δεν δικαιολογείται πλέον.»

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο γιατρός και αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, σήμερα, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, στην «Πρωινή Ενημέρωση» με τους Νίκο Υποφάντη και Λένα Φλυτζάνη, αναφορικά με την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, προσθέτοντας:

«Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να προλάβουμε την περαιτέρω μετάδοση και εξάπλωση του ιού, εφόσον ακολουθηθούν – ιδιαίτερα κατά τις επόμενες μέρες – οι συστάσεις της επιστημονικής κοινότητας, όπως οι στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής (συχνό πλύσιμο χεριών), η χρήση μάσκας, η αποφυγή συγχρωτισμού και συνωστισμού. Είναι κρίμα να θρηνήσουμε και άλλους συνανθρώπους μας».

«Είμαστε στο πλευρό του εμπορικού κόσμου»

Ο Λαρισαίος πολιτικός, κληθείς να σχολιάσει την έκκληση των εμπόρων – επιχειρηματιών προς την Κυβέρνηση για τη στήριξή τους λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων, επισήμανε:

«Η Κυβέρνηση αξιοποίησε τους πόρους που είχε στη διάθεσή της σε δύο φάσεις, δίνοντας ανάσα σε επαγγελματίες και οικονομικά ασθενείς, και σχεδιάζει τη λήψη και νέων μέτρων, εφόσον παραστεί ανάγκη. Είμαστε στο πλευρό του εμπορικού κόσμου και των επαγγελματιών».

Τέλος, ο κ. Κέλλας ευχήθηκε χρόνια πολλά για τη γιορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου, σημειώνοντας:

«Η Παναγία να σκεπάσει και αυτή τη φορά όλη την Ελλάδα, θεραπεύοντας τους ασθενείς στα νοσοκομεία και συνετίζοντας τους Τούρκους».

Δείτε τη συνέντευξη εδώ: https://youtu.be/qo44AsHnb6c

 

Previous ArticleNext Article