Ελασσόνα

Σκοτώθηκε 44χρονος Ελασσονίτης στην Αθήνα – Έπεσε από σκαλωσιά 3ου ορόφου

Τραγικό θάνατο, πέφτοντας από σκαλωσιά, βρήκε 44χρονος Ελασσονίτης στην Αθήνα. Πρόκειται για τον Θανάση Γκουντουβά, με καταγωγή από τη Βερδικούσια, πατέρα δύο μικρών παιδιών, ο οποίος εργαζόταν ως αλουμινάς και μαζί με συνεταίρο του είχαν αναλάβει εργολαβία την εκτέλεση οικοδομικών εργασιών στο 1ο Λύκειο Καματε ρού στην Αθήνα.

Χθες το πρωί και κάτω από άγνωστες συνθήκες -που ερευνούν οι τοπικές αστυνομικές αρχές- και ενώ ο άτυχος βιοπαλαιστής βρισκόταν στον 3ο όροφο του σχολείου, όπου περνούσαν κουφώματα, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό. Η πτώση του ήταν μοιραία και τα τραύματά του θανάσιμα. Συνάδελφοί του που προσέτρεξαν, δεν μπόρεσαν να προσφέρουν την παραμικρή βοήθεια και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο επιβλέπων μηχανικός και ο συνεταίρος του, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», έδωσαν κατάθεση στην αστυνομία για το πώς έγινε το δυστύχημα και αν είχαν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το τραγικό συμβάν δεν έγιναν γνωστές, ενώ η κηδεία του αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Εφημερίδα Ελευθερία

Previous ArticleNext Article