Αθλητισμός

Με γκολ για “όσκαρ” ισοφάρισε στο φινάλε!

Με ένα εκπληκτικό όσο και θεαματικό τρόπο ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση του 90λέπτου, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ισοφάρισε σε 1-1 στο Συκούριο τον Κίσσαβο, μη επιτρέποντάς του να “ξεμπερδέψει” με την υπόθεση – παραμονή “μία ώρα αρχίτερα”.Σε κάθε περίπτωση, οι Συκουριώτες διατηρούν απόλυτα τον έλεγχο της τύχης τους και δεν εξαρτώνται από αποτελέσματα τρίτων.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήθηκαν μεγάλες φάσεις και οι μόνες που αξίζουν να καταγραφούν είναι τα σουτ του Σεμερτζίδη (7′, πάνω από τα δοκάρια), του Πλιάγκα (11′, εκτός περιοχής, μπλόκαρε ο Δραχαλίβας) και του Δριστέλα (12′, κόντραρε σε αμυνόμενο και έφυγε κόρνερ).
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν τους ρυθμούς τους και αφού στο 51′ σουτ του Πλιάγκα απέκρουσε σε κόρνερ ο Δραχαλίβας, στο 52′ κέρδισαν πέναλτυ που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Γκέρι Τζέκα από τον Δραχαλίβα.Την ευθύνη της εκτέλεσης ανέλαβε ο “παθών” που, όμως, έστειλε την μπάλλα στο δεξί δοκάρι.Τελικά, στο 55′ άνοιξε το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αλεξανδρή και λανθασμένη εκτίμηση του τερματοφύλακα, ο Κουλουκτσής με κεφαλιά ευστόχησε (1-0).
Στο 69′ ο σκόρερ, μάλιστα, απέτρεψε με αυτοθυσία την ισοφάριση επί της γραμμής τέρματος σε λανθασμένη απόκρουση προ του Ματούλα, ενώ στο 78′ ο Τζέκα έχασε την καλύτερη ευκαιρία για το 2-0, με σουτ που έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.Το ρευστό σκορ διατηρήθηκε μέχρι το 90′, οπότε ο 16χρονος Δ.Μπακογιάννης από δεξιά και από απόσταση 35 περίπου μέτρων έπιασε μία σέντρα που πήρε εντυπωσιακή τροχιά και κατέληξε στο δεξί “Γ” του Γιάκου, για να διαμορφωθεί έτσι το 1-1.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Αδάμος Κουκούλης με βοηθούς τους Αχιλλέα Νίκζα – Παναγιώτη Μπατζιανούλη.Στο 31′ παρατήρησε για διαμαρτυρία με κίτρινη κάρτα τον προπονητή του Οικονόμου, τον γυμναστή Νίκο Καραμήτσιο και τον αναπληρωματικό Μιφτάρι, τον οποίο ακολούθως απέβαλε με δεύτερη κίτρινη, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 78′ και ο Β.Μπακογιάννης.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Φερραίος Γιαννακός): Γιάκου, Ντιντής, Σελήνης, Κουλουκτσής, Κορδέλας, Αγγέλης, Πλιάγκας (72′ Φαρμάκας), Αλεξανδρής, Γκ.Τζέκα, Κώτσιας, Χριστοδουλόπουλος.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Ν.Δραχαλίβας, Γεωργούλης (63′ Δ.Μπακογιάννης), Μπουμπουνάρας (70′ Γκόλτσιος), Αυλογιάρης, Γκαντούνας, Αλεξόπουλος, Δριστέλας, Γκαραλιάκος, Σεμερτζίδης (70′ Λαζαρίδης), Ματούλας, Σταμάτης.
+6
Όλες οι αντιδράσεις:

Σ.Φ. ΖναΝ ΒοΥς Τσαριτσάνης, Α.Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης official και 8 ακόμη

Previous ArticleNext Article