Λάρισα

«Σαρώνει» τον ν. Λάρισας Βορίδης και κλιμάκιο της ΝΔ

Στον ν. Λάρισας θα περιοδεύσει αύριο κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον υπ. Εσωτερικών Μάκη Βορίδη. Το κλιμάκιο, που συναπαρτίζουν οι βουλευτές Λάρισας Μάξ. Χαρακόπουλος, Χρ. Κέλλας, Στέλλα Μπίζιου, Αθ. Ζεμπίλης, Μίκα Ιατρίδη, Στ. Κελέτσης, η γ.γ. Αγροτικής Ανάπτυξης Χριστιάνα Καλογήρου, η γ.γ. Δημόσιας Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη και ο γραμματέας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ Ανδρέας Καρασαρίνης, θα επισκεφτεί τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και παραγωγικές δυνάμεις του νομού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: -12:00 Επίσκεψη στον Κόμβο Εισόδου Λάρισας (1ος κυκλικός κόμβος, ύψος εμπορικού κέντρου Λεωφόρος Κ. Καραμανλή), 12:45 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τη σύσκεψη με Δημάρχους του νομού, 14:30 στον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου και στις 15:00 επίσκεψη στη νέα πλατεία Τυρνάβου όπου θα συζητήσει με πολίτες.

Παράλληλα, η γ.γ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνα Καλογήρου θα επισκεφθεί στις: 11:00 την επιχείρηση επεξεργασίας τομάτας «Νομικός» (Φάρσαλα), 11:45 το Δημαρχείο Φαρσάλων και θα συζητήσει με πολίτες στην πλατεία, 12:30 το εκκοκκιστήριο βάμβακος «Επίλεκτος», 13:45 το Δημαρχείο Κιλελέρ όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αθανάσιο Νασιακόπουλο (Νίκαια) και στις 14:30 τον συνεταιρισμό του Δήμου Κιλελέρ.

Η γ.γ. Δημόσιας Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη θα πραγματοποιήσει επισκέψεις: 12:00 στο Ιατρείο Νίκαιας, 13:15 στο Κέντρο Υγείας Τεμπών (Γόννοι), 14:15 στο ΓΝΛ, 14:45 στο Πανεπιστημιακό, 15:30 συνάντηση με Καθηγητές της Ιατρικής Σχολής, 16:00 στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η επίσκεψη του κλιμακίου στον νομό θα ολοκληρωθεί στις 19:00 με συνέντευξη Τύπου (Ξενοδοχείο Imperial, 19:30 περιφερειακή συνέλευση ΔΕΕΠ Λάρισας (Imperial) και 21:00 βραδιά επικοινωνίας της ΔΕΕΠ στον ίδιο χώρο.

eleftheria.gr

Previous ArticleNext Article