Ελασσόνα

Σ. Γκουτζέλας: Συμμετέχω στα κοινά γιατί δεν μπορώ να συμβιβαστώ με την ιδέα της στασιμότητας

Η Ελασσόνα είναι τόπος που γεννηθήκαμε,μεγαλώσαμε,οι εμπειρίες μας,οι ιδέες μας,η αγάπη και η πίστη μας.Η Ελασσόνα είμαστε οι ανθρωποί της με όραμά και όνειρα για τον τόπο τους.

Με όραμά,σχέδιο,διάθεση για δουλειά και ελπίδα θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου για να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην βελτίωση  και αναβάθμιση του τόπου μου και την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μου.
Η επαρχία μας αντιμετωπίζει μόνιμα δημογραφικά προβλήματα,γήρανση του πληθυσμού,ερημοποίηση και φτωχοποίηση  των χωριών της,καθώς και περιορισμένες ευκαιρίες ποιοτικής απασχόλησης.
Παράλληλα  υστερούμε σε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου , παιδική φροντίδα, υγειονομική περίθαλψη, φροντίδα των ηλικιωμένων, καθώς και προηγμένη εκπαίδευση και κατάρτιση.
Παρά την μεγάλη παραγωγικότητα και  την πλούσια πολιτισμική  κληρονομιά, η αγροτική παραγωγή είναι φθίνουσα και  η ιστορική Ελασσόνα  με πολιτιστική ταυτότητα και τόσα ιστορικά  μνημεία τουριστικά ελλιπής και ανύπαρκτη.Καμία τουριστική ανάπτυξη.Ο Όλυμπος δίπλα μας  χαμογελάει.
Τα προβλήματα μας δεν αντιμετωπίζονται με  γενικόλογες προτάσεις και εκθέσεις ούτε με δίμηνες συμβάσεις και υποσχέσεις του δήμου, αλλά και αραιές επισκέψεις πολιτικού ενδιαφέροντος.
Για αυτό συμμετέχω στα κοινά μαζί με τον Νίκο Ευαγγέλου και μια δυνατή ομάδα  με όραμά και σχέδιο ,γιατί δεν μπορώ να συμβιβαστώ με την ιδέα της στασιμότητας.Πάμε δυνατά , χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς πάρε δώσε, χωρίς να πρέπει, με κοινωνική λογοδοσία  με δίψα για εργασία,συλλογικότητα ,γνώση και ειλικρίνεια.
Αυτός είναι ο στόχος που συμμετέχω και σας υπόσχομαι να προσφέρω Ένας Δήμος για όλους τους δημότες. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας.
Θα την τιμήσω.
Με εκτίμηση
Γκουτζέλας Αθανάσιος του Χρήστου
 Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Previous ArticleNext Article