Λάρισα

Κέλλας: Παράταση καταβολής στις ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΛΓΑ, για όλους τους αγρότες του νομού Λάρισας

Την παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών του νομού Λάρισας προς τον ΕΛΓΑ, ζητά ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη,  καταθέτοντας σχετική αναφορά.

Ειδικότερα, ο κ. Κέλλας, γνωστοποίησε στον κ. Αυγενάκη έγγραφο του Δημάρχου Αγιάς, με το οποίο ζητείται η παράταση των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών του Δήμου Αγιάς στον ΕΛΓΑ, οι οποίες πρέπει να εξοφληθούν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, τουλάχιστον έως το τέλος του έτους.

Ο Λαρισαίος πολιτικός επισημαίνει, μάλιστα, την αναγκαιότητα ικανοποίησης του αιτήματος για το σύνολο των αγροτών του νομού Λάρισας, μιας και το πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο Daniel προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε όλο το νομό και κατέστρεψε, σε πολλές περιπτώσεις, ολοκληρωτικά τις γεωργικές καλλιέργειες.

Όπως τονίζει σχετικά ο κ. Κέλλας: «η παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών προς τον ΕΛΓΑ είναι αναγκαία, ώστε οι αγρότες του νομού, που έχουν περιέλθει σε εξαιρετικά δεινή οικονομικά θέση, να μην χάσουν τις αποζημιώσεις, που δικαιούνται, σύμφωνα και με το έγγραφο του Δημάρχου Αγιάς».

Previous ArticleNext Article