Αθλητισμός

ΠΟΕ: Δεν… «Χ»άρηκε κανείς

Σε μία από τις σημαντικότερες αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Λάρισας, Σμόλικας Φαλάνης και ΠΟΕ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1 – 1 στη Φαλάνη.

Στη πολύ σημαντική αυτή αναμέτρηση, η ομάδα της Φαλάνης ήταν αυτή που κατάφερε να βρει πρώτη τον δρόμο προς τα δίχτυα. Πιο συγκεκριμένα, ήταν το 13ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Παρασκευούδης βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ, σημάδεψε σωστά και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και ήρθε στο 29ο λεπτό της συνάντησης, όταν ο Παλάσιος με ιδανικό τελείωμα από θέση βολής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1 – 1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος όμως, ο ΠΟΕ έπρεπε να συνεχίσει με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Λαγού στο 50′.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού και στα τελευταία λεπτά, η αγωνία είχε ανέβει με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε και έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στο ματς, βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τα Γκολ

1 – 0 13′ Παρασκευούδης.
1 – 1 29′ Παλάσιος.

Οι Συνθέσεις

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Χρόνης): Παπαγιάννης, Χριστακέας, Πονηρός, Πολύζος (80′ λ.τ. Χαρισούλης), Αλατάς, Γούτος, Φούντογλου, Νερπιέτρι, Γκιόνα (46′ Γκανάβας), Γκατζούλης (46′ Μπαργιώτας), Παρασκευούδης (65′ Κακαβίτσης).

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (75′ Μουλτσιάς), Κορτσάρι, Λαγός, Κριεζής, Καραμούλας (60′ Μαλάκος), Γκαμπέτας, Κουκούλης, Παλάσιος, Ρολντάν (75′ Κωνσταντινίδης), Ιγγλέζος (60′ Καραγκούνης)

Διαιτητική Τριπλέτα
Τζήλος, Νάκας, Βαλιώτης.

arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article