Ελασσόνα

Ν. Ευαγγέλου για Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης: Εμείς το πιστέψαμε, το σχεδιάσαμε και το υλοποιήσαμε

Σε ανακοίνωσή του ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, αναφέρει για την ολοκλήρωση και παράδοση του Πνευματικού Κέντρου Τσαριτσάνης:  

«Είναι πραγματικά σημαντικό πως το Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνηςολοκληρώνεται και παραδίδεται στους συντοπίτες μου. Είναι ένα έργο που εμείς δρομολογήσαμε. Βρήκαμε και εξασφαλίσαμε την χρηματοδότηση και το φτάσαμε μέχρι τον προσυμβατικό έλεγχο και την δημοπράτηση με ανάδοχο.

Σήμερα ακούμε τον δήμαρχο Ελασσόνας να υποστηρίζει πως χάρη στην αποφασιστικότητα και τον δικό του σχεδιασμό ολοκληρώθηκε το έργο! Πότε έγινε αυτό, κύριε δήμαρχε; Όταν θέλατε να σταματήσετε το έργο ή όταν αντιδρούσατε σφόδρα χαρακτηρίζοντάς το επί δημαρχίας σας φαραωνικό έργο;

Το ψέμα -που είναι δεύτερη φύση σας- έχει κοντά ποδάρια. Οι κάτοικοι της Τσαριτσάνηςξέρουν καλά ποιος το πίστεψε και ποιος το «έτρεξε». Όλα τ’ αλλά ανήκουν στην σφαίρα της πολιτικής εκμετάλλευσης από την πλευρά σας, για ένα έργο που είναι δικό μας, που το ξεκινήσαμε και το κάναμε πράξη. Οι πολίτες θυμούνται και δεν έχουν «μνήμη χρυσόψαρου». Εσείς, φαίνεται πως ακόμη συνεχίζετε να εγκαινιάζετε δικά μας έργα, εδώ και δύο θητείες. Αν μη τι άλλο είναι πρωτοφανές».

 

Previous ArticleNext Article