Αθλητισμός

ΠΟΕ: Απόδραση… με σούπερ Τσιάκο!!!

Τρίτωσε το καλό για τον Π.Ο.Ε καθώς απέδρασε με τους βαθμούς της νίκης από το Αργυροπούλι επικρατώντας της τοπικής Δόξας με 4-0 χάρη στον επιθετικό οίστρο του Κώστα Τσιάκου ο οποίος σημείωσε χατ τρικ.

Ματς με γειτονικό χαρακτήρα όπου το ισορροπημένο α΄μέρος (0-0), διαδέχθηκε μια εντυπωσιακή επανάληψη από πλευράς φιλοξενουμένων, φτάνοντας στην επικράτηση που τους διατηρεί σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Τσιάκος άνοιξε το σκορ στο 47΄με προβολή για το 0-1 και πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πέτυχε το 0-2.

Στο 60΄ο ικανότατος επιθετικός πέτυχε χατ τρικ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 65΄ο Γιώργος Καραμούλας διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Φ. Γιαννακός): Γεωργούλας, Καραμπάλιος, Κίτσιος Π., Κίτσας, Τσιρογιάννης, Κατσαρός, Γκάτης. Σακοράφας, Τσιάγκος, Κίτσιος Δ., Βογιατζής Ν.

Π.Ο.Ε (Ν. Φώλλας): Γούπος, Γκαμπέτας, Κορτσάρι, Μπούσιας, Περτζιόνι (65΄Τσιπλικιάρης), Ζιαγκλαβός, Κωνσταντινίδης (46΄Καραμούλας), Καραγκούνης (80΄Αγρογιάννης), Μουλτσιάς (58΄Κριεζής), Τσιάκος, Ρολντάν (80΄Γκανάτσιος).

larisagoal.gr

Previous ArticleNext Article