Αθλητισμός

Πήρε το τρίποντο και παρέμεινε στην κορυφή ο Οικονόμος

Στην κορυφή της Α’ DeTox Κατηγορίας διατηρήθηκε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος ύστερα από μία συνεπή αγωνιστική παρουσία επιβλήθηκε στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” της Δήμητρας Γιάννουλης με 3-0.Οι γηπεδούχοι έθεσαν από νωρίς τις βάσεις της επιτυχίας τους κόντρα σε μία δουλεμένη ομάδα που, όμως, από ένα σημείο και μετά έδειχνε να δυσκολεύεται να αντιδράσει αποτελεσματικά.
Με το “καλημέρα” οι Τσαριτσανιώτες πλησίασαν στο γκολ αλλά το ευθύβολο σουτ του Αθανασούλη απέκρουσε σωτήρια επί της γραμμής τέρματος ο Σαπάκος.Στο 8′, όμως, ο επανεμφανισθείς (μετά την έκτιση της άδικης ποινής του) Ερβίν Πεπκολάι πραγματοποίησε ατομική προσπάθεια και σούταρε στο δεξί “Γ” του Κοτλή, ανοίγοντας το σκορ (1-0).Αφού στο 25′ ο Κοτλής εξουδετέρωσε με εντυπωσιακό τρόπο σε κόρνερ το σουτ του Αθανασούλη στο αριστερό του “Γ”, στο 34′ ευστοχώντας στο πέναλτυ που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Βλαχάκη, ο Πεπκολάι διαμόρφωσε το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 61′ η σέντρα του Μπουμπουνάρα βρήκε τον Ντάλλα σε θέση βολής αλλά η κεφαλιά του τελευταίου έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 64′ οι Γιαννουλίτες είχαν την καλύτερη στιγμή τους με επικίνδυνο σουτ του Ραμάι που έδιωξε σε κόρνερ ο ευρισκόμενος πάντοτε σε ετοιμότητα Νούσιας.
Στο 81′ το σουτ του Δραχαλίβα αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι του Κοτλή, για να σημειωθεί στο 87′ το τελικό 3-0 από την προσπάθεια και το σουτ του Γιάννη Βλαχάκη.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Κωνσταντίνου Δημερά και των βοηθών του Βασίλη Μάνου – Θωμά Πάλλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες καθώς στο 89′ ο Αρμπέν Ραμάι αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Δ.Ντούφας (84′ Κατσαρός), Στ.Δραχαλίβας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Αθανασούλης, Ντάλλας (84′ Δ.Μουλτσιάς), Πούτας (68′ Πάτσης), Σεμερτζίδης (46′ Μιφτάρι), Πεπκολάι (53′ Μπουμπουνάρας), Βλαχάκης.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Αχιλλέας Μανάκας – Θάνος Δουζένης): Kοτλής, Σαπάκος, Αμπατζίδης (80′ Καρβούνης), Αθ.Ντούφας, Ντόκος, Μπουκουβάλας (57′ Κατσαμπέλας), Ντ.Μπόντε, Μπαμπάλης, Σπανός, Χατζηγρηγορίου (53′ Μαντζαφλάρας), Ραμάι.
Previous ArticleNext Article