Λάρισα

Ανακοίνωση-ενημέρωση από το Οικονομικό Επιμελητήριο

Όπως ενημερώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο:

Για να υποβάλλετε την αίτηση σας για το έργο «Συμβουλευτική καθοδήγηση, κατάρτιση και πιστοποίηση των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, για τη συμμετοχή τους στη διαρθρωτική αλλαγή της οικονομίας» με κωδικό ΟΠΣ 5047758, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο στο τέλος του παρόντος μηνύματος.

Σας ενημερώνουμε ότι κατά την υποβολή της αίτησης σας, θα πρέπει να έχετε σε ηλεκτρονική μορφή ((μορφή pdf, doc, docx, zip ή jpeg, μέγιστου μεγέθους έως 3MB/ δικαιολογητικό) τα παρακάτω δικαιολογητικά :

  1. Αποδεικτικό εκπαιδευτικού επιπέδου (αντίγραφο απολυτηρίου τουλάχιστον Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γενικό Λύκειο, Πρώην Εξατάξιο Γυμνάσιο, ΕΠΑΛ/ ΕΠΑΣ) ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΙΕΚ) ή Πτυχίου (ΑΕΙ, ΤΕΙ) ή Μεταπτυχιακού τίτλου, ή διδακτορικού τίτλου.
  2. Βεβαίωση προϋπηρεσίας από τον ΕΦΚΑ. ( https://apps.ika.gr/eCertRegistered/)
    Μόνο για τους Εποχικά Εργαζόμενους απαιτείται : α) Αντίγραφο της Κάρτας Ανεργίας σε ισχύ Και β) Έντυπο Καταγγελίας Σύμβασης Εργασίας (Ε6) υπογεγραμμένο από τον Άνεργο και τον Εργοδότη ή Βεβαίωση Λήξης Σύμβασης Ορισμένου Χρόνου (Ε7) υπογεγραμμένη από τον Εργοδότη ή Βεβαίωση Εποχικότητας από την Επιχείρηση, ή Αντίγραφο της “Απόφασης Υπαγωγής” στην επιδότηση από τον ΟΑΕΔ (είτε πρόκειται για το ειδικό εποχικό βοήθημα ή πρόκειται για την επιδότηση ανεργίας 3 μηνών και 5 ημερών για Ασφαλισμένους, οι οποίοι έχουν απασχοληθεί σε Τουριστικά Και Άλλα Επαγγέλματα σε Επιχειρήσεις που λειτουργούν εποχικά).
  3. Υπεύθυνη δήλωση (ΥΔ) ψηφιακά υπογεγραμμένη από το www.gov.gr ή ΥΔ θεωρημένη από δημόσια αρχή, (η οποία θα απευθύνεται στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ,συμπληρώνοντας υποχρεωτικά τον ΑΦΜ και τον αριθμό τηςαστυνομικής ταυτότητας ,στην οποία να δηλώνει:
    1. Ότι αποδέχεται το σύνολο των όρων Συμμετοχής στο Πρόγραμμα
    2. Την ημέρα υποβολής της αίτησης είναι εργαζόμενος του Ιδιωτικού Τομέα της Οικονομίαςμε σχέση εξαρτημένης εργασίας ή εποχικά εργαζόμενος/η, στην επιχείρηση με επωνυμία «…………….» και ΑΦΜ «…………»
    3. Τα προσκομιζόμενα έγγραφα είναι γνήσια αντίγραφα των πρωτοτύπων

 

Στην περίπτωση που οι παρακάτω σύνδεσμοι δεν είναι ενεργοποιημένοι παρακαλούμε ρυθμίσετε την αποδοχή των ενεργών Links στην εφαρμογή email που χρησιμοποιείτε

Στην περίπτωση που οι παρακάτω σύνδεσμοι δεν είναι ενεργοποιημένοι παρακαλούμε ρυθμίσετε την αποδοχή των ενεργών Links στην εφαρμογή email που χρησιμοποιείτε

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ E-MAIL

Previous ArticleNext Article