Λάρισα

Πετούσαν πέτρες στα διερχόμενα αυτοκίνητα…για πλάκα

Eνα επικίνδυνο παιχνίδι επέλεξαν ανήλικοι Ρομά στα Φάρσαλα, το οποίο κατέληξε στη σύλληψη ενός 14χρονου…της μητέρας του, ενώ αναζητούνται από την Αστυνομία άλλοι τέσσερις ανήλικοι.

Συγκεκριμένα τα παιδιά πετούσαν πέτρες σε εν κινήσει αυτοκίνητα στα Φάρσαλα, τόσο ο 14χρονος (που συνελήφθη) όσο και οι φίλοι του, προκαλώντας υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα, αλλά το σημαντικότερο διακυβεύονταν και η ασφάλεια των οδηγών.

Ωστόσο για κακή τους τύχη από το σημείο διερχονταν εκτός υπηρεσίας Αστυνομικός του Α.Τ. Φαρσάλων με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, όπου έγινε μάρτυρας της επικίνδυνης πλάκας των ανήλικων, δεχόμενος και ο ίδιος τις πέτρες στο όχημά του.

Αμέσως κατέβηκε από το όχημά του και έτρεξε προς τα παιδιά όπου κατάφερε και ακινητοποίησε το ένα από αυτά, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε τους συναδέλφους του, που με περιπολικό που εκτελούσε περιπολεία έφτασε αμέσως στο σημείο και συνέλαβαν τόσο τον ανήλικο 14χρονο, όσο και την μητέρα του, η οποία παραπέμπεται με το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας του υιού της. Το παιδί παραδέχθηκε ότι το κάνανε για πλάκα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν το μοναδικό το τελευταίο διάστημα με το Α.Τ. Φαρσάλων να ερευνά περαιτέρω την υπόθεση.

*Φωτ. αρχείου

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Previous ArticleNext Article