Αθλητισμός

Φάνης Γκέκας: Αυτό είναι το μηνιάτικό του Λαρισαίου στην Τουρκία

Δεν είναι εύκολο να αφήσεις το ποδόσφαιρο. Μπορεί ο Φάνης Γκέκας να κρέμασε χρόνια πριν τα εξάταπα και να έκλεισε αυτός ο κύκλος, αλλά στον χώρο παρέμεινε.

Ως προπονητής δεν άντεξε και πολύ. Μία που το δοκίμασε, μία που το άφησε. Ο Παναιγιάλειος του έδωσε την ευκαιρία, αλλά ο ίδιος συνειδητοποίησε έγκαιρα πως δεν ήταν αυτό που τον γέμιζε.
Γι’ αυτό και στη συνέχεια πήγε στην Τουρκία. Εκεί τα δεδομένα ήταν άλλα. Τεχνικός διευθυντής ανέλαβε. Η Ακίσασπορ ήταν το πρώτο βήμα σε αυτό το νέο μονοπάτι που διάλεξε.
Το δεύτερο έγινε πρόσφατα. Η Ντάριτσα Γκεντσλερμπιρλιγκί αποτελεί τη νέα πρόκληση. Ο Φάνης Γκέκας έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της.
Το ψάχνε εδώ και κανένα χρόνο. Είτε κυρίως με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή, είτε λιγότερο και με εκείνη του προπονητή μέχρι να γίνει licensed. Εν τέλει, το deal έγινε με την Ντάριτσα. Το club που είναι στην Δ’ Εθνική και εδρεύει στην Πόλη θα δίνει μηνιάτικο στα 3 χιλιάρικα και «λευκή» επιταγή στην καθημερινότητα. Όχι και άσχημα. Ο Φάνης θα έχει τη δική του δυνατότητα να χτίσει κάτι από χαμηλά και να το δει στη συνέχεια να προοδεύει. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον όλο αυτό. Απαραίτητη διευκρίνηση προς όλους για αποφυγή τσάμπα τηλεφωνημάτων: ΔΕΝ επιτρέπονται μεταγραφές αλλοδαπών!
Πηγή: Sportime
Previous ArticleNext Article