Ελασσόνα

Περιοδεία Ευαγγέλου στα σεισμόπληκτα χωριά – Κάλεσε τους κατοίκους να ανταποκριθούν στις δειγματοληψίες του ΕΟΔΥ

Στα σεισμόπληκτα χωριά της Ελασσόνας βρέθηκε για άλλη μια ημέρα ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ν. Ευαγγέλου, συνοδευόμενος από μέλη της παράταξης «Αλλάζουμε», προκειμένου να δει από κοντά τις ανάγκες των κατοίκων και να συνομιλήσει μαζί τους.

Ο νέος σεισμός των 5,9 Ρίχτερ δυστυχώς ισοπέδωσε όλα τα παλαιά κτίσματα που είχαν υποστεί ζημιές από τον πρώτο σεισμό και η εικόνα σε Μεσοχώρι, Αμούρι και Μαγούλα ήταν πραγματικά δραματική.

Ο κ. Ευαγγέλου και η δημοτική ομάδα της παράταξης του επισκέφθηκαν επίσης τα χωριά Βλαχογιάννι και  Συκιά και κατέγραψαν τις ζημιές που προκάλεσε και εκεί ο δυνατός σεισμός.

Όπως σημειώνει ο κ. Ευαγγέλου σε δήλωση του: « Θα πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία και οι κάτοικοι να μην ακούνε ανυπόσπαστες πληροφορίες οι οποίες σπέρνουν τον πανικό και δεν βοηθούν στην αντιμετώπιση της κατάστασης.»

Είναι σημαντικό να ανταποκριθούν οι κάτοικοι των χωριών και να πάρουν μέρος στις μαζικές δειγματοληψίες που διεξάγονται, καθώς δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο κορονοιός είναι εδώ και για αυτό θα πρέπει όλες και όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 

 

 

Previous ArticleNext Article