Αθλητισμός

Πέρασε και από τις Σέρρες το… τρένο της ΑΕΛ και παρέμεινε στο κόλπο της ανόδου

Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της κακοκαιρίας, η ΑΕΛ επικράτησε εκτός έδρας του Πανσερραϊκού με 0-1 και παρέμεινε σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή όπου παραμένει η Βέροια.

Οι βυσσινί στάθηκαν τυχεροί αφού οι Σέρρες στη μοναδική μεγάλη ευκαιρία που έχασαν στις καθυστερήσεις, είδαν τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι και λίγο πριν περάσει τη γραμμή, να την απομακρύνει ο Παπαγεωργίου.

Το σκορ άνοιξε για τη Λάρισα στο 33′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ευρυπίδη Γιάκου, η μπάλα έφθασε στο Νίκο Γκοτζαμανίδη που έκανε μία προσποίηση, σούταρε, η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια και κατέληξε στα δίχτυα του Πανσερραϊκού.

Ελάχιστα αργότερα στο 35′ η ΑΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μάριο Όγκμποε που πέρασε και τον τερματοφύλακα, πλάσαρε, αλλά η μπάλα κόλλησε στο λασπωμένο τερέν, λίγα εκατοστά πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος, για να απομακρυνθεί στη συνέχεια από τους αμυντικούς.

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Καβουσάκης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Πίντο, Βάντερσον (57′ Στίνα), Κόντσι, Μαρκιόνι, Κρητικός (68′ Έππας), Ανάκογλου (74′ Φουάσης), Ντίαζ, Κανίς.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Γκουτζαμανίδης, Ηλιάδης, Μαϊδάνος (94′ Μιλτιάδης), Κολομπίνο, Ραμίρεζ (81′ Γαρουφαλιάς), Γιάκος (70′ Κ. Παπαγεωργίου), Νικολιάς (95′ Γλυκός), Μαυριάς, Όγκμποε.

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article