Ελλάδα

Πάτρα: Συγκλονίζει ο γιατρός της Μαλένας – «Τρεις ώρες πριν το θάνατό του έτρωγε σουβλάκια»

Νέα σοκαριστικά στοιχεία σε ότι αφορά στο θάνατο της Μαλένας έρχονται στο φως της δημοσιότητας, λίγες ώρες μετά τα επίσης αποκαλυπτικά στοιχεία για τον θάνατο της Ίριδας, που ακούστηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Κι’  όλα αυτά την ώρα που η Ρούλα Παιπσιρίγκου, αμφισβητεί το πόρισμα για το θάνατό της Μαλένας αλλά και το θάνατο της Ίριδας, το οποίο δείχνει εγκληματική ενέργεια. Μετά την χθεσινή μαρτυρία οικογενειακού φίλου τους ζεύγους Δασκαλάκη που περιέγραψε τι συνέβαινε στο νοσοκομείο την ημέρα που πέθανε η Μαλένα, σειρά πήρε σήμερα ο ογκολόγος του παιδιού και τα όσα λέει σοκάρουν.

Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» αναφορικά με τις τελευταίες ώρες του παιδιού στο νοσοκομείο.

Δεν έκανε κιχ το παιδί

Ερωτηθείς για τη Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει πως δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί πως θα έκανε κάτι τέτοιο στα παιδιά της.

«Δεν έκανε κιχ αυτό το παιδί, δεν ακούστηκε η φωνούλα του, αυτά ήταν τα ερωτήματά μου στον ανακριτή. Θα ήθελα να έχω μια κάμερα να δω πώς πέθανε» λέει.

Αναφορικά με τον ασφυκτικό θάνατο και κατά πόσο εκτιμά πως συνέβη, ο γιατρός απαντά πως δεν μπορεί να ξέρει τι μπορεί να εξελίχθηκε σε αυτό το διάστημα που πέθανε το παιδί, αν δεν έχει κάποια μαρτυρία ή ένα βίντεο.

Λίγη ώρα πριν πεθάνει έτρωγε σουβλάκια

«Εγώ το παιδί το είδα τελευταία φορά στο διάδρομο, τρεις ώρες πριν το θάνατό του και έτρωγε σουβλάκια» αποκαλύπτει.

Σχετικά με τον αποκλεισμό της ηπατικής ανεπάρκειας ως αιτία θανάτου ο γιατρός εξηγεί πως και να υπήρχε το πρόβλημα αυτό, δεν σκοτώνει και ξεκαθάρισε πως κλινικα, εργαστηριακά αιματολογικά δεν φαινόταν η ηπατική ανεπάρκεια.

«Στην εντολή προς την ιατροδικαστή που έδωσα να γίνει νεκροτομή έγραψα “πιθανή αιτία θανάτου ανακοπή καρδιάς”» επισήμανε.

Τέλος, ο ογκολόγος ξεκαθάρισε πως ως προσωπικός γιατρός του παιδιού και διευθυντής, εάν του περνούσε μια υποψία δεν θα άφηνε τον οποιονδήποτε μαζί με το παιδί.

Αποκάλυψη για τις ιστολογικές της Ίριδας

Ένα συγκλονιστικό στοιχείο που αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το βρέφος της Ρούλας Πισπιρίγκου πέθανε από ασφυκτικό θάνατο παρουσίασε το «Φως στο Τούνελ».
Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του «Φως στο Τούνελ» για το σημαντικό εύρημα στις ιστολογικές εξετάσεις της Ίριδας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, που εδραιώνουν τη δολοφονία της.

Ο ασφυκτικός θάνατος πέρα από τα άλλα ευρήματα, προκύπτει και από την ανάλυση του θύμου αδένα, που βρίσκεται πίσω από το στέρνο.

Η εκπομπή παρουσίασε όμως και τις άγνωστες συνομιλίες της κατηγορούμενης «μητέρας» με την Αγγελική Νικολούλη.

Τη στιγμή που η δημοσιογράφος γινόταν ζωντανά στο «Φως στο Τούνελ» αποδέκτης της πληροφορίας που επιβεβαίωνε την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας με χορήγηση κεταμίνης, η Ρούλα Πισπιρίγκου, αγωνιούσε να μάθει λεπτομέρειες.

Η ίδια ζητούσε επίμονα να μάθει πριν και μετά τις εκπομπές για τα στοιχεία που θα παρουσιάζονταν και ποιοι ήταν οι μάρτυρες που έδιναν στοιχεία.

Μία άλλη φορά, η κατηγορούμενη πληροφορήθηκε την επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος με την πεθερά της. Τότε εκνευρισμένη κάλεσε την Αγγελική Νικολούλη για να «ζητήσει το λόγο…».

in.gr
Previous ArticleNext Article