Αθλητισμός

“Πάτησε γκάζι” στο τέλος ο Οικονόμος, 4-1 τον Δωτιέα Αγιάς

Την νίκη με το ευρύ 4-1 (δεύτερη φετινή επικράτηση με το ίδιο σκορ) πανηγύρισε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επιβλήθηκε του Δωτιέα Αγιάς στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” και παραμένει στην δεύτερη θέση της κατάταξης, με απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή.
Οι “πράσινοι” έφθασαν στην επικράτησή τους κατά το τελευταίο ημίωρο του αγώνα, διάστημα στο οποίο …πάτησαν “γκάζι” μετά την ισοφάριση των φιλοξενουμένων που αγωνίζονταν, πάντως, με κάποιες ελλείψεις.
Οι Τσαριτσανιώτες πήραν προβάδισμα στο 7′ με σουτ του Σεμερτζίδη που αξιοποίησε την σέντρα του Γκαραλιάκου, ενώ στο 23′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Τσούτσα, με υπόδειξη του β’ βοηθού.Στο 50′ από εκτέλεση φάουλ του Ματούλα, η κεφαλιά του Αυλογιάρη έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ δύο λεπτά αργότερα καταλογίστηκε πέναλτυ σε ανατροπή του Τσούτσα.Ο εκτελεστής Ματούλας, όμως, είδε τον τερματοφύλακα Πατέτσο να αποκρούει εντυπωσιακά την προσπάθειά του, “επιτρέποντας” στην ομάδα του να εκδηλώσει ύστερα από λίγο υποδειγματική αντεπίθεση και από την πάσα του Φουρίκη, ο Φουκαλάς με διαγώνιο σουτ να ισοφαρίσει σε 1-1 (54′).Στο 61′ ο Λαβαντσιώτης σούταρε από καλή θέση χωρίς να ανησυχήσει τον Νούσια που μπλόκαρε σταθερά.
Από το σημείο εκείνο και μετά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 67′ μετά από σέντρα του Γκαντούνα, ο Γανός με σουτ “έγραψε” το 2-1, ενώ στο 71′ από την προσπάθεια του Ματούλα ο Γκαραλιάκος με σουτ στην δεξιά γωνία του Πατέτσου ανέβασε τον δείκτη σε 3-1.Στο 81′ με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής ο Δριστέλας διαμόρφωσε το τελικό 4-1, ενώ στο 85′ ο Ντούφας έχασε μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει, καθώς ο Ντελής απέκρουσε σωτήρια προ της γραμμής τέρματος.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Κώστας Σκάρπας με συνεργάτες τον Βασίλη Κοντογιάννη και τον Χρήστο Πουρουτίδη, χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας, Κατσιαντώνης, Ηλ.Γκαντούνας, Αυλογιάρης, Γανός, Αθανασούλης, Τσούτσας (64′ Δριστέλας), Σουγλής (74′ Μιφτάρι), Σεμερτζίδης (82′ Ντούφας), Ματούλας, Γκαραλιάκος (82′ Βασιλειάδης).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γιάννης Σιάρκος): Πατέτσος, Παπανικολάου, Χονδροδήμος, Τσακάλι, Ντελής, Πασχαλίδης (88′ Γουργιώτης), Φουρίκης, Ντακούλας, Φουκαλάς (88′ Μπενέκης), Λαβαντσιώτης, Γκουντίκας.
Previous ArticleNext Article