Ελασσόνα

Παράταξη «ΑλλάΖουμε»: Ο απερχόμενος δήμαρχος Ελασσόνας κατέβασε δύο φορές, παράνομα, αφίσες του συνδυασμού μας

Σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός «ΑλλάΖουμε» αναφέρεται σε ξήλωμα αφισών –για δεύτερη φορά– μέσα σε λίγες ημέρες, από την παράταξη του απερχόμενου δημάρχου. Πιο αναλυτικά αναφέρει:

«Ότι ο απερχόμενος δήμαρχος είναι σε πανικό και διακατέχεται από καθεστωτική λογική, το έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό. Αλλά, να αποφασίζουμε άλλα και άλλα να κάνει ενόψει της προεκλογικής περιόδου, αυτό είναι απαράδεκτο.

Με πρακτικό που συντάχθηκε στις 28 Αυγούστου μετά από σύσκεψη στην οποία ήταν παρόν και ο απερχόμενος δήμαρχος Ελασσόνας, αποφασίζονται οι χώροι που οι συνδυασμοί θα μπορούν να τοποθετήσουν τις αφίσες τους. Στην παράταξη «ΑλλάΖουμε» είχανπαραχωρηθεί δύο χώροι μετά από κλήρωση. Ο ένας χώρος ήταν στο 3ο Δημοτικό Ελασσόνας και ο άλλος στην Πλατεία Μικρασιατών. Στις 5 Σεπτεμβρίου ορίζεταιδημοτικό συμβούλιο προκειμένου να επικυρωθεί η απόφαση, το οποίο ποτέ δεν το έκανε έως σήμερα, ως είχε υποχρέωση ο απερχόμενος δήμαρχος. Δηλαδή, με δική του ευθύνη δεν έγινε το δημοτικό συμβούλιο που θα επικύρωνε την απόφαση.

Εμείς έχοντας δεδομένη την συμφωνία, μετά την σύνταξη του πρακτικού, προχωρήσαμε και βάλαμε αφίσες στα δύο προκαθορισμένα σημεία. Όμως ο αντιδήμαρχος καθαριότητας μαζί με συνεργείο, μετά από εντολή του απερχόμενου δημάρχου, κατέβασαν τις αφίσες από τα δύο σημεία για πρώτη φορά στις 21 Σεπτεμβρίου. Τις τοποθετήσαμε ξανά,αλλά τις κατέβασαν εκ νέου στις 27 Σεπτεμβρίου. Είναι απορίας άξιον ότι ο απερχόμενος δήμαρχος, μέσα στον πανικό του, δεν τηρεί αποφάσεις που έχει υπογράψει σχεδόν πριν από έναν μήνα. Η πράξη του είναι απαράδεκτη, καθώς δυναμιτίζει σκόπιμα το κλίμα στο δρόμο  προς τις εκλογές. Είναι πραγματικά αθέμιτο και αισχρό να κατεβάζει αφίσες άλλου συνδυασμού, από σημεία που έχουμε συμφωνήσει από κοινού».

Previous ArticleNext Article